Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Matahari pisze:Bunia ma się lepiej... apetyt jej dopisuje... dziś już podałam jej przywieziony preparat witaminowy... wydałam na niego 25 zł... rozliczenie wszystkiego str.20...
mięsko się rozmraża, a na kolację pannie dam ciepłego, gotowanego kurczaka... prosto z deski...w między czasie Bunia chrupie kittena i chrupki seniorskie... woda w dalszym ciągu jedynie z kranu...
Matahari pisze:możesz Magija... chociaż jeszcze trochę kaski jest... strona 20 rozliczenie na bieżąco![]()
"anonimowa forumowiczka" to Bazyliszkowa...dostałam pw, że wysłała znowu kaskę na Bunie - 40 zł... dziękujemy... Bunia i ja...
![]()
w tym tygodniu jeszcze piasek będzie... na razie dajemy radę...![]()
kciuki za Bunię... smarkata jest na razie...
Magija pisze:Matahari pisze:możesz Magija... chociaż jeszcze trochę kaski jest... strona 20 rozliczenie na bieżąco![]()
"anonimowa forumowiczka" to Bazyliszkowa...dostałam pw, że wysłała znowu kaskę na Bunie - 40 zł... dziękujemy... Bunia i ja...
![]()
w tym tygodniu jeszcze piasek będzie... na razie dajemy radę...![]()
kciuki za Bunię... smarkata jest na razie...
Małgosiu, bardzo Cie przepraszam ale nie zdążę, dziś jadę do szpitala i pobędę przy dobrych wiatrach z półtora tygodnia. Bunieczko, Małgosiu, trzymajcie się kobity, gdyby coś - jestem pod telefonem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości