Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:Jak tam Kruszynka i dzieciaczki?
umieram z ciekawosci.
Rodzinka jest boska i nie moge sie doczekac relacji
tangerine1 pisze:Zmartwiłam sie Kruszynką![]()
Jeszcze w srode kupa była zupełnie normalna.
Przy mnie zrobiła ja do kuwety.
Trzymam kciuki, zeby wszystko sie unormowało.
ja jak narzie nadal jestem zakocona , mam teraz sztuk 7 plus 10 kociąt karmionych na zmainę przez formicę , anię w i mnie butelką , musze miec trochę czasu i mnóstwo domków . Jakby co , mam 3 kocury burasy , rudo białego , czarna kotkę i czarnego koura , plus czarną mamuskę , niedługo do sterylki !!!iwona_35 pisze:mar9 pisze:O to mi własnie chodziło, myślę, ze jak stworzymy taki łańcuszek DT, to rodzinka będzie miała większą szansę na życie. Pobędą trochę u mnie, a jak znajdzie sie cóś lepszego, to ja pierwsza będę się z tego cieszyć i przekażę rodzinkę dalej aż do znalezienia wszystkim kotkom dobrego domku. Myślę, ze to lepsze wyjście (nawet na moich 26 m2) niż korytarz w schronisku (choć chylę czoła przed dziewczynami, które na rzęsach stawają, aby i w schronisku ułatwić zycie kotuchom)
Byłoby super żeby Wandul wzieła, ponieważ musimy pamiętac o Plamci, która jest u anemonn a ona wyjeżdża i musimy ją gdzieś umieścić
Mała1 pisze:mar9 -mam nadzieje,ze koopkowo bedzie oki-moze to zmiana karmy,oby.Ciesze sie ,ze rodzinka u Ciebie bezpieczna, a w budce niech siedza ,maluszki słodkie.
Pozwoliłam sobie dac Twoj nr.tekl jaadze, jak ktos bedzie pytał o maluchy to moze i do Ciebie zadzwoni.
Maluchy juz same jedzą prawda, kuwetkują. Moze ktos sie zakocha poczeka jeszcze z tydzien, az sie wzmocnia u Ciebie.
Trzymaj sie, powodzenia u weta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości