czy Alma nie chcialaby zadebiutowac zdjeciowo na jakiejs torebce?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:kalair pisze: Ale wiesz Iza, takie dwuznaczne zdanie było...![]()
![]()
![]()
Takie miało byćwieczorna prowokacja
Pewnie, bardzo chętnieBeata pisze:czy Alma nie chcialaby zadebiutowac zdjeciowo na jakiejs torebce?![]()
Kicorek pisze:No no, co tu się porobiło... prowokacje, seks, brak seksu...![]()
Pewnie, bardzo chętnieBeata pisze:czy Alma nie chcialaby zadebiutowac zdjeciowo na jakiejs torebce?![]()
, jeśli tylko coś się nada, bo nie zawsze zdjęcia są tak dobre, na jakie wyglądają
![]()
Co? Dochód? Pewnie, że może. Mów, co chceszBeata pisze:Kicorek pisze:No no, co tu się porobiło... prowokacje, seks, brak seksu...![]()
, jeśli tylko coś się nada, bo nie zawsze zdjęcia są tak dobre, na jakie wyglądają
![]()
to sprobujemy? musze jutro drukarke nowa wyprobowac![]()
moze byc na CK?
Nie ma. Seks chwilowo stał się matką karmiącądakota pisze:a gdzie zdjęcie snującego się sexu?
Kicorek pisze:Co? Dochód? Pewnie, że może. Mów, co chceszBeata pisze:Kicorek pisze:No no, co tu się porobiło... prowokacje, seks, brak seksu...![]()
![]()
to sprobujemy? musze jutro drukarke nowa wyprobowac![]()
moze byc na CK?
![]()
makosz11 pisze:Buuuuu,a ja tych małych literek przeczytać nie mogę bo one za bardzo mini i tak jakby utajnione przez co bede piszących takimi kropkami straszyć...z zaświatów,kiedyś ...przysięgam jak kocham kota mojego! O! Chytruski czytelnych tekstów!!!:twisted:![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 33 gości