Kitka, Cyryl, Hestia i Alma - cz. 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 07, 2007 19:50

Kicorku, zdjecia powalajace :1luvu: :1luvu: :1luvu:
czy Alma nie chcialaby zadebiutowac zdjeciowo na jakiejs torebce? :oops:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt wrz 07, 2007 19:54

zunia pisze:Kicorku bardzo seksowny wątek :wink:

Istotnie, zrobiło się ....ROMANTYCZNIE. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 07, 2007 19:58

izaA pisze:
kalair pisze: Ale wiesz Iza, takie dwuznaczne zdanie było... :D :D :D

Takie miało być :lol: wieczorna prowokacja :mrgreen:

No no , ty uwazaj z ta prowokacja bo cie zbananuja :twisted:
A ze mna to sie gorzej obchodzili w sprawie JJ :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt wrz 07, 2007 20:41

Świat staje na głowie...za brak seksu też banują :roll:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt wrz 07, 2007 21:52

Ja bardzo lubię przeglądać i czytać ten wątek szczególnie na dobranoc bo chociaż pochichotam nieco do monitora...inaczej nie bardzo mam z czego i do kogo...Żadnego konserwatora na horyzoncie i rdzewiejemy z Mikim... :D

makosz11

Od: Pon sty 08, 2007 14:38

Post » Pt wrz 07, 2007 21:58

No no, co tu się porobiło... prowokacje, seks, brak seksu... :roll: :lol:

Beata pisze:czy Alma nie chcialaby zadebiutowac zdjeciowo na jakiejs torebce? :oops:
Pewnie, bardzo chętnie :D , jeśli tylko coś się nada, bo nie zawsze zdjęcia są tak dobre, na jakie wyglądają :oops:

zuniu, Hestia całkiem nieźle znosi swój stan :)
Robi przerwy w śpiewaniu i podrywaniu wszystkiego, co się rusza, bo przeciez ile można :lol:
Wtedy normalnie się wygłupia, biega, robi zapasy z małą. Apetytu też nie traci. I w nocy daje spać, w apogeum rujki zaśpiewa raz-dwa razy tak, że obudzi, i tyle. Generalnie - jest dobrze, bo wiadomo, kiedy ruja, a z drugiej strony można normalnie żyć :wink:

Chciałam zameldować, że Alma skończyła dziś 10 tygodni :D
Waży w sumie chyba niewiele, jeszcze nie osiągnęła 900 g. Ale jest wesoła, chętnie się bawi (i uprawia zapasy, i gryzie, a moje nogi są doskonałe jako ruchomy cel :twisted: ). Przed chwilą próbowała unieszkodliwić mi komórkę 8O , zabrałam :twisted:
A teraz Hestia usiłuje Almę myć, a ta kopie matkę po głowie i próbuje odgryźć jej ucho :lol:
Dopisuję na bieżąco podczas sprawdzania literówek: Hestia próbowała za to małą udusić - szykuje się niezła bijatyka :roll: :lol:

Hestia ma jakieś 400 g więcej niż przed ciążą (dzisiejsza waga: 2,74 kg), ale nadal karmi, dwa wymionka wiszą. Pełne gruczoły też coś ważą :roll:
Mam nadzieję, że szalone gonitwy z córką ją odchudzą :ok: (zresztą jakieś 100 g już schudła przez ostatni miesiąc)

Z wczorajszego wieczoru wyszły dwie marne fotki :?

Dzidzia śpi na mojej kołdrze:
Obrazek

I Kitka śpi - dla odmiany centralnie na mojej poduszce :twisted: :
Obrazek
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt wrz 07, 2007 22:06

Kicorek pisze:No no, co tu się porobiło... prowokacje, seks, brak seksu... :roll: :lol:

Beata pisze:czy Alma nie chcialaby zadebiutowac zdjeciowo na jakiejs torebce? :oops:
Pewnie, bardzo chętnie :D , jeśli tylko coś się nada, bo nie zawsze zdjęcia są tak dobre, na jakie wyglądają :oops:

to sprobujemy? musze jutro drukarke nowa wyprobowac :twisted: :wink: moze byc na CK?

Beata

Post » Pt wrz 07, 2007 22:08

a gdzie zdjęcie snującego się sexu? :twisted:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Pt wrz 07, 2007 22:10

Beata pisze:
Kicorek pisze:No no, co tu się porobiło... prowokacje, seks, brak seksu... :roll: :lol:

to sprobujemy? musze jutro drukarke nowa wyprobowac :twisted: :wink: moze byc na CK?
Co? Dochód? Pewnie, że może. Mów, co chcesz 8)

Kicorek

Post » Pt wrz 07, 2007 22:11

dakota pisze:a gdzie zdjęcie snującego się sexu? :twisted:
Nie ma. Seks chwilowo stał się matką karmiącą :twisted:

Kicorek

Post » Pt wrz 07, 2007 22:14

Kicorek pisze:
Beata pisze:

Co? Dochód? Pewnie, że może. Mów, co chcesz 8)

pisze pw :lol:

Beata

Post » Pt wrz 07, 2007 23:16

Buuuuu,a ja tych małych literek przeczytać nie mogę bo one za bardzo mini i tak jakby utajnione przez co bede piszących takimi kropkami straszyć...z zaświatów,kiedyś ...przysięgam jak kocham kota mojego! O! Chytruski czytelnych tekstów!!!:twisted: :twisted:
Kociaste słodziuchy :king: :king: :love: :love: Gdzie kawaler?Na dobranoc chyba nalezy się zdjęcie ,chociaż kawałek chłopaka :D

makosz11

Od: Pon sty 08, 2007 14:38

Post » Sob wrz 08, 2007 0:02

No własnie!
Gdzie zdjęcie wujka Buraka? :crying:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Sob wrz 08, 2007 8:10

DZIEŃDOBRYYY KOSMITKOM!!! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob wrz 08, 2007 9:25

makosz11 pisze:Buuuuu,a ja tych małych literek przeczytać nie mogę bo one za bardzo mini i tak jakby utajnione przez co bede piszących takimi kropkami straszyć...z zaświatów,kiedyś ...przysięgam jak kocham kota mojego! O! Chytruski czytelnych tekstów!!!:twisted: :twisted:

oj nie placz /glasku-glasku/ kliknij na "cytuj" i przeczytasz teksty calej intrygi :lol: snutej w bardzo szczytnym celu :)
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Od: Wto wrz 17, 2002 12:19

[poprzednia][następna]