Femka pisze:uo matko, ale żartowniś ze Skipiego. Na serce można zejść.
ja mam nadzieje, ze takie zarty nie beda sie go trzymac

bo ja sie wykoncze, siedzac w pracy i zastanawiajac sie, co zastane w domu po powrocie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:uo matko, ale żartowniś ze Skipiego. Na serce można zejść.
annskr pisze:Może kuwetkę do łazienki, łazienkę zamknąć i wyjąć kratke wentylacyjną ?
Kropka się zmieści, a Skipi mimo chudości chyba nie?
Femka pisze:a ja się zastanawiam, dlaczego on w ogóle zainteresował się tym silikonem.
Adrianapl pisze:Femka pisze:a ja się zastanawiam, dlaczego on w ogóle zainteresował się tym silikonem.
no my tez sie zastanawiamy... ja mam wraznie ze on jest ciagle glodnya nie moge mu dawac wiecej jesc... inaczej stawy mu nie wytrzymaja- nie moze poprostu teraz przytyc...
myslicie ze on z glodu wyjada ten silikon??
Georg-inia pisze:jakieś nowe próby zaspokojenia nienasyconego głodu przez Żelka?![]()
mam nadzieję, że nie.
Ja myślę, że to nie było z głodu. W końcu z prawdziwego głodu, to znalazłby bardziej sycące rzeczy, np. kapcie (jak ze skóry, takie góralskie to juz w ogóle delicje) Biedny jest, że nie może najeść się do syta, ale to dla jego dobra przecież
![]()
a nie możnaby dobrać mu jakoś tak karmy, żeby miała mniej kalorii, a żeby mógł zjeść więcej? nie wiem, jakąś odchudzającą na przykład?
bubor pisze:Witamy w niedzielny poranek![]()
![]()
![]()
Głaski przekazane ( aż sie Kropcia pomruczała z wzruszenia)
Prosimy o wygłaskanie Kropki i Skipi ,ego z podobnym efektem![]()
![]()
![]()
W temacie wyjadania żwirku nic nie powiem bom niedoświadczony w tych sprawach
Femka pisze:ja też się witam wniedzielny poranek
głaski dla afroamerykanów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości