InkaPigulinka - teraz ja :) cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 04, 2007 18:17

Mi się wydaje że karkonosze to takie miejce gdzie Duzi kark noszą ale jaki to nie mam pojęcia, przecież każdy ma jeden kark i Duzi i koty to dlaczego karki niemam pojęcia.Ja się strasznie boje jak Pańci włączy gadające pudło, chowam sie wtedy za łóżko a jak Pańcia włączy to pudło z obazkami to lubie pooglądać bo tak fajnie tam się wszystko rusza.
Muńcia

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Wto wrz 04, 2007 18:27

A ja nie lubię tego pudła z obrazkami, bo tam wszystko się tak dziwnie rusza i mruga. I czasami pokazują się kaczki-dziwaczki, takie w garniturach. Czy to ktoś widział, żeby kaczka chodziła w czymś takim?
A kilka dni temu pokazywali w tym pudle, jak jedna pani niedaleko od nas chodzi do sklepu z takim syczącym stworzonkiem, które ma długą szyję i długi dziób i nazywa się gęgor.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 05, 2007 11:57

Cześć Inciu wiesz co zrobiła moja Pańcia,zrobiła sobie takie paseczki na głowie,dziwnie rzeczy mówie Ci, pewnie się chciała do nas upodobnić :?
Pozdrowienia i mruczanki Muńcia

sweet-a

Post » Śro wrz 05, 2007 12:28

A moja Pańcia nie chce być do mnie podobna :(:( Przecież mogłaby sobie zrobić czarne futerko, oj, włoski, takie jak moje. A ona mówi, że jej się podobają takie jak ma. Tylko że jej włosy są coraz jaśniejsze. Nie rozumiem, czemu...

MaryLux

Post » Śro wrz 05, 2007 13:57

Maria Lewowska pisze: Tylko że jej włosy są coraz jaśniejsze. Nie rozumiem, czemu...

to może jednak też farbuje :wink:
Muńcia

sweet-a

Post » Czw wrz 06, 2007 8:20

Nie farbuje. Psotuś mówi, że kiedyś to robiła i wtedy przez jakiś czas miała futerko prawie czarne. Ale od jakiegoś czasu już nie farbuje i te włosy same jej jakoś się robią jaśniejsze. Kulka mówi, że to będzie w końcu kolor siwy. Pańcia mówi, że kiedyś po farbowaniu wyleciało jej strasznie dużo włosów. Sama nie wiedziała dlaczego, bo używała zawsze tej samej farby, a nigdy przedtem się to nie zdarzyło (podobno to była dobra farba). To Pańcia stwierdziła, że woli siwą czuprynę niż kolorową łysinę. Ja bym też wolała, ale najwolałabym kolorową czuprynę.
Inka

MaryLux

Post » Czw wrz 06, 2007 9:16

Ale przecież Twoja Pańcia ma takie gęste włosy :D
Musimy kiedyś dopaść Marysię i zrobimy może kolor niebieski :D
Takiej czuprynki nikt w naszej dzielnicy nie ma, a przy ogromnych oczach Twojej Pańci bedzie fajnie.
I jak śnieg spadnie, to będzie tak super wyglądał na niebieskich włosach - o wiele lepiej niz na czarnych :D
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Czw wrz 06, 2007 9:22

Chyba by mi się podobało niebieskie futerko Pańci :) Dobry pomysł :)
Ale Pańcia mówi, że teraz to ma tylko połowę tych włosów, które miała kiedyś, jak chodziła do szkoły. Gdzie zgubiła resztę????
Ciociu Mamuciku, kiedy nas odwiedzisz? Pańcia dużo nam opowiadała o Twoich Kiciach.

MaryLux

Post » Czw wrz 06, 2007 13:20

A może wylniała na lato a póżniej na zimę znów będzie miała
:wink:
Muńka

sweet-a

Post » Pt wrz 07, 2007 8:42

Pańcia mówi, że bardzo by chciała, żeby jej na zimę cieplejsze footerko wyrosło. Ale ja nie rozumiem, po co nam jakaś zima i śnieg. Pańcia też mówi, że nie lubi zimy.
Pańcia w tym tygodniu już trzy razy była u jakiejś pani femfistki czy innej sadystki. W poniedziałek siedziała u niej na fotelu 2 godziny, w środę 2,5. I bała się wczoraj, że tym razem posiedzi 3 godz. Ale udało się - tylko godzinę siedziała. Podobno jakąś koronę kazała sobie zrobić. To pewnie moja Pańcia królową zostanie. Tylko dlaczego ją przy tym ta pani sadystka tak długo męczy???

MaryLux

Post » Pt wrz 07, 2007 10:16

Wiecie, co ja wczoraj nawyprawiałam? Pańcia dała mi kolację około 7 wieczorem. Ale była skąpa, bo kazała mi się podzielić z Psotusiem JEDNĄ saszetką. No to gdzieś koło 10 już znowu byłam głodna. To jak Pańcia się wybrała do kuchni po swoje pitku, postanowiłam jej dać klapsa w gołą doopkę. Ale starczyło, że jej porteczki od piżamy zaczęłam ściągać i pokazałam łapką na swoje puste talerzyki. To Pańcia tak się przestraszyła bicia, że mi sama amciu dała :):):)

MaryLux

Post » Pt wrz 07, 2007 11:12

Maria Lewowska pisze:Chyba by mi się podobało niebieskie futerko Pańci :) Dobry pomysł :)
Ale Pańcia mówi, że teraz to ma tylko połowę tych włosów, które miała kiedyś, jak chodziła do szkoły. Gdzie zgubiła resztę????
Ciociu Mamuciku, kiedy nas odwiedzisz? Pańcia dużo nam opowiadała o Twoich Kiciach.

To jesteśmy umówione :) Ja przyjdę tak niby tylko w odwiedziny, zahipnotyzujemy Pańcię i położymy niebieską farbę na włosy. Ale poczekaj z tym na mnie, bo to nie do końca taka, którymi malują ściany.
I dobrze, że Pańcia taka roztrzepana i zgubiła gdzieś połowę włosów, bo małybyśmy bardzo, bardzo dużo roboty :D
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

mamucik

Post » Pt wrz 07, 2007 12:23

Wiesz, Ciociu, mam pomysł: może zrobimy Pańci na głowie tęczę? Tylko ciekawe, co ona na to? I jak będzie wyglądała ta jej korona?

MaryLux

Post » Pt wrz 07, 2007 12:38

To może Pańci ułożymy włosy w "irokeza", zagadniją Marysię co to jest, tylko tak, zeby się nie zorientowała, bo to najlepsza fryzura do tęczy :D
A pośrodku zamontujemy koronę, tylko musimy potem pilnować Pańci, żeby tak do pracy nie poszła, bo jej szef może z zazdrości, ze on takiej fryzury nie ma, poprosić Pańcię, żeby może już nie pracowała i za co Pańcia kupować będzie saszetki 8O

mamucik

Post » Pt wrz 07, 2007 12:46

Dlaczego Pańcia nie może pójść do pracy z tym jakimś irokezem? Przecież Pootuś mi mówił, że tirokez to taki indianin, czyli trochę inny gatunek ludzia. Ale wiesz, mam pomyśł: zmusimy Pańcię, żeby wzięła dłuuugi urlop (podobno w tym roku ma prawo do jeszcze 6 tygodni wakacji) i wtedy jej to zrobimy.

MaryLux

[poprzednia][następna]