Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Ktoś, najpewniej wrona, podmienił mi kota. [W mojej rodzinie, gdy w zachowaniu któregoś z dzieci zachodziła diametralna zmiana, mówiło sie 'wrona go podmieniła'.]
Selinka najchętniej siedzi na moim ramieniu. Tzn - trzymana na przedramieniu tak, że nóżki są pod pachą, a klatka piersiowa spoczywa na mojej dłoni. Wszystko fajnie, tylko ona zaczyna ważyć ok 2kg chyba i ja po prostu nie mam takiego pałera w łapie, żeby ją tak trzymać.
Najśmieszniejsze jest to, że ona się dopomina takiego noszenia. Przykula się zawsze pod moje nogi i macha łapami, i ćwierka, żeby ją wziąć.
Agn pisze::lol:
Ariel, chusta może by przeszła z Normanem [ale na to ja sie nie zgadzam - to sześć kilo kota], ale nie z Selinką. Ona nawet nie chce być położona na kolana, ona chce być trzymana na ręku.
Myślę, że ma to coś wspólnego z jej zaburzeniami równowagi. Trzymana w ten sposób czuje się pewnie bezpieczniej.
bechet pisze:A poza tym złożę chyba oficjalne zażalenie. Krakowskie wrony tylko drą paszczę o piątej nad ranem i wcale nie chcą wymieniać nieprzytulastych dzikusów na kochane, "naręczne" massskotkiNawet te przyciężkie
Buuu, nie bawię się tak
ariel pisze:bechet pisze:A poza tym złożę chyba oficjalne zażalenie. Krakowskie wrony tylko drą paszczę o piątej nad ranem i wcale nie chcą wymieniać nieprzytulastych dzikusów na kochane, "naręczne" massskotkiNawet te przyciężkie
Buuu, nie bawię się tak
Asia, osobiście mogę Ci dowieźć Czarnego Piotrusia. Będziesz miała koty do pary, a ten chociaż pyska nie drze i miziak z niego niesamowity.
bechet pisze:ariel pisze:bechet pisze:A poza tym złożę chyba oficjalne zażalenie. Krakowskie wrony tylko drą paszczę o piątej nad ranem i wcale nie chcą wymieniać nieprzytulastych dzikusów na kochane, "naręczne" massskotkiNawet te przyciężkie
Buuu, nie bawię się tak
Asia, osobiście mogę Ci dowieźć Czarnego Piotrusia. Będziesz miała koty do pary, a ten chociaż pyska nie drze i miziak z niego niesamowity.
To ja Ci zaraz dam osobisty numer telefonu do mojego osobistego Tż-ta. Jak on się zgodzi - biorę w ciemno![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 65 gości