Mała czarna KTOŚ MNIE POKOCHAł..mam dom!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 02, 2007 8:05

zamknełam się w pokoju Gada i karmie niebieskiego..jak wyczuła to Mała nie wiem ..stoi pod drzwiami i płacze :cry: :cry: :cry: jeszcze godzina...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie wrz 02, 2007 8:09

O, myślałam, że rano, do godz. 9 będzie pobranie. Biedny, głodny pysialek. Brzuszek też taki duży? W sensie, mimo, że na czczo?
Marcelibu

Post » Nie wrz 02, 2007 10:12

teraz to jest brzuszysko.. :wink:

Mała bardzo ładnie zniosła pobranie krwi..zuch dziewczyna... :D
oczywiście zaraz dostała tacke recawery...i również oczywiście prawie całą zjadła na miejscu...siedziała sobie na stole zabiegowym i jadła ..zablokowaliśmy innych :oops:

po przyjściu do domku dopchała sie suchym dla alergikow...wymyła pysia i poszła spac...

wyniki niestety jutro... :cry:

ale oby tylko .................i samam mocno trzymam kciuki...za Malutkom.. :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 02, 2007 10:14

Ja też trzymam, Dorciu :) :ok: . Coś się boję o wątrobę...
Marcelibu

Post » Nie wrz 02, 2007 10:25

Dorciu, też trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wyniki. Poza tym jestem też bardzo ciekawa.
Ale ufam Twojej intuicji. Mnie się też czasami zdarza brać któregoś Szczypiora do Pani Doktor i na pytanie, co mu jest, odpowiadam, że właściwie nic konkretnego i że nie wiem, ale czuję, że coś jest nie tak. I zawsze mam rację.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie wrz 02, 2007 13:04

wiecie mnie zastanawia ta ogromna ochota na ryby..już był czas że jadła wszystko a teraz najchetniej ryba pod każdą postacią...Tunczyk..łosoś...panga..tyle ze pierwsze z Mniamorka a trzecia gotowana...
no nic zobaczymy co bedzie...

drogie te badania i tu znów ukłon w strone wetki...za białaczke zapłaci sama :D ...czyli ja tylko 50zł... :wink:

i już była rózowa a teraz bielutka :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 02, 2007 13:13

Dorciu, na razie czekamy, a nie denerwujemy się. Przypomnij sobie,co było z Twoją suczką. Strach potężny i w sumie nic naprawdę groźnego. Spokojnie na razie, objawy czasami są groźniejsze niż rzeczywistość.
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 02, 2007 14:16

Dorciu, pisalaś wcześniej, że Mała lubi takie puszeczki po 7 zł. Jakie one są i gdzie się kupuje? No i pytanie: czy Mała-Hrabianka 8) będzie je jadła?
Marcelibu

Post » Nie wrz 02, 2007 14:52

Dorciu cały czas :ok: :ok: za maleństwo.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Nie wrz 02, 2007 14:58

Ja też trzymam kciuki. :ok: za malutką.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie wrz 02, 2007 15:57

dzieki dziewczyny...

Mała lubi Recavery..ale dostaje je przy każdej wizycie odemnie..po czym zjada pól ( a dziś prawie całą :wink: )..reszte jedzie z nią w koszyczku i już wiecej w domu jej nie je..jak ma problemy jedzeniowe to daje jej strzykawką...a jak nie ...zjadają inne koty..tak wiec Moniko dzięki serdeczne.... :D ..teraz jest żarta jak smoczyca... :wink: i oby tak zostało...

wygolony brzuszek odrasta ...taki mięciutki puszek..podobno to sygnał ze nie białaczka... :oops: wiem ,wiem ..musze czekać na wyniki...
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 02, 2007 18:07

Czy to wetka mówiła, że może być białaczka? :?: 8O
Marcelibu

Post » Nie wrz 02, 2007 18:52

wszystko bierzemy pod uwage.... :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 02, 2007 19:37

Femka pisze: Mnie się też czasami zdarza brać któregoś Szczypiora do Pani Doktor i na pytanie, co mu jest, odpowiadam, że właściwie nic konkretnego i że nie wiem, ale czuję, że coś jest nie tak. I zawsze mam rację.

Kurcze, a mnie az krew zalewa, bo ja tez mialam racje!!!!!!!
juz miesiac temu byłam z Bajeczka u weta i mówiłam, ze jej cos dolega...to patrzyli na mnie jak na głupa i mowili, ze nic nie widza,przeciez wyglada dobrze, nie jest chuda, itd.... :evil: ...a ja ja mam przez 24 h i widze, ze cos jest z nią niehalo!!!.....dopiero teraz uwierzyli i niby leczą, zrobili badania i stwierdzili ze to FIP i chyba maja w nosie, bo przeciez kot i tak na straty.....a ja nie moge w to uwierzyc, no nie moge :cry: :cry: :cry:
SZLAG BY TO TRAFIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Nie wrz 02, 2007 20:04

margherita pisze:
Femka pisze: Mnie się też czasami zdarza brać któregoś Szczypiora do Pani Doktor i na pytanie, co mu jest, odpowiadam, że właściwie nic konkretnego i że nie wiem, ale czuję, że coś jest nie tak. I zawsze mam rację.

Kurcze, a mnie az krew zalewa, bo ja tez mialam racje!!!!!!!
juz miesiac temu byłam z Bajeczka u weta i mówiłam, ze jej cos dolega...to patrzyli na mnie jak na głupa i mowili, ze nic nie widza,przeciez wyglada dobrze, nie jest chuda, itd.... :evil: ...a ja ja mam przez 24 h i widze, ze cos jest z nią niehalo!!!.....dopiero teraz uwierzyli i niby leczą, zrobili badania i stwierdzili ze to FIP i chyba maja w nosie, bo przeciez kot i tak na straty.....a ja nie moge w to uwierzyc, no nie moge :cry: :cry: :cry:
SZLAG BY TO TRAFIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moja wetka na szczęście nie lekceważy takich "przeczuć" opiekunów
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]