Marcelibu pisze:Droga Femciu , napisz Kochana co u Twoich Szczypiorów słychać?
aktualnie wszystkie śpią, więc nie krzycz za głośno, żeby ta chwila trwała w nieskończoność

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Droga Femciu , napisz Kochana co u Twoich Szczypiorów słychać?
Femka pisze:a co u Hugonka?
Marcelibu pisze:Femka pisze:a co u Hugonka?
Właśnie "się przeleciał" kurcgalopkiem dwa razy przez 52 m2, myślałam goopia, że w końcu po parafinie (10 ml.) go pogoni do kuwety, ale twadry zawodnik. Jeździ doopiszczem po dywanie, widać, że go rusza, ale nic, do kibelka nie wchodzi. Znów wczoraj zeżarł kawałek folii metalowej (sreberka). Poszłam do weta po parafinę, a wet do mnie "Czy może mu pani daś coś normalnego do jedzenia?". Akurat trafiło na tego samego weta, jak mi Hugo zjadał notorycznie podeszwy od kapci w ilościach hurtowych, to on mi ciągle dawał tą parafinę. Znów wstydu się najadłam...
![]()
. Hugo wczoraj matce podleciał, złapał tę folię, matka krzynęła, chciała zabrać a on przełknął...
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:a co u Hugonka?
Właśnie "się przeleciał" kurcgalopkiem dwa razy przez 52 m2, myślałam goopia, że w końcu po parafinie (10 ml.) go pogoni do kuwety, ale twadry zawodnik. Jeździ doopiszczem po dywanie, widać, że go rusza, ale nic, do kibelka nie wchodzi. Znów wczoraj zeżarł kawałek folii metalowej (sreberka). Poszłam do weta po parafinę, a wet do mnie "Czy może mu pani daś coś normalnego do jedzenia?". Akurat trafiło na tego samego weta, jak mi Hugo zjadał notorycznie podeszwy od kapci w ilościach hurtowych, to on mi ciągle dawał tą parafinę. Znów wstydu się najadłam...
![]()
. Hugo wczoraj matce podleciał, złapał tę folię, matka krzynęła, chciała zabrać a on przełknął...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naprawdę jest mi przykro
iwcia pisze:Ło matulu chwilkę mnie nie było a Wy juz druga setke lecicie pędem![]()
i to jeszcze ile stronek w dwa dni![]()
Edit Doczytuje stary wątek
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:a co u Hugonka?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naprawdę jest mi przykro
Domyślałam się, że mogę oczywiście liczyć na współczucie Drogich Koleżanek![]()
Femka pisze:Bungo pisze:Dzień dobry wszystkim
nareszcie...
Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Dzień dobry wszystkim
nareszcie...
Bez zołzy. evila itp![]()
![]()
To się ni liczy
![]()
Gwoli wyjasnienia: wstałam o świcie (k. 9), ale u mnie soboty są pracujące - w domu. A potem musiałam kilkanaście stron doczytać, żeby się dowiedzieć, czego nie rozumiem![]()
![]()
![]()
Cieszę się, że Szczypiory żyją, wetka żyje, siostra żyje i jeszcze parę innych osób też żyje
Femka pisze:W moim podpisie pojawił się żałobny banerek Pani Małgorzaty Włodarczyk. Umarła wczoraj. Pracowała w łódzkim schronisku i zajmowała się psami. Łódzcy psiarze cenili Ją, chwalili, że stara się o zwierzaki.
Femka pisze:wiesz co,może ta rada nie jest całkiem głupia...
daj Hugonkowi może jakąś puszkę (taką kupioną w sklepie dla zwierząt)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 41 gości