Simbo&Sarabi 2-zdjęcia dueciku strona 93

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 29, 2007 7:40

Dziękuję wszystkim Cioteczkom i koteczkom za życzenia
Dostałam wczoraj od Duzej kuleczkę i dużą porcję chrupek :D ba ja najbardziej lubię chrupeczki i piłeczki :D

Niestety Duża nie miała dla mnie wczoraj dużo czasu bo musiała pójść z Simbutkiem do weta
różowy ma zarośnięte kanaliki łzowe i od czasu do czasu ma problemy z oczkami :(
Na szczęście braciszek nie ma zapalenia i po kilku dniach podawania Dicortineffu powinno mu przejść

Za to wieczorem nadrobiłam bo musiała mnie głaskać i miziać i tulać i całować i wogóle 8)

dorosła Sarabka

PS Simbuś nie ma już swojej miotełki bo Duży po kolejnym nieprzespanym poranku wyrzucił ją z domu :twisted:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro sie 29, 2007 10:11

Fiuuu... normalnie aż strach zakłócać sen Twojemu TŻ-owi 8) :lol:

Simbutkową Juliję na bruk wyrzucić... co za świat... :roll:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro sie 29, 2007 14:11

100 lat dla Jubilatki życzy spóźniona cioteczka z chyba zaczynającym chorobę koteczkiem!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sie 29, 2007 17:01

Melduje się spóźniona cioteczka :D Moc życzeń dla rozkosznej damy :D

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Śro sie 29, 2007 17:05

Nie dobry Duży!! :evil: Jak śmiał ukochaną wyrzucić Simbutkowi!! :wink:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro sie 29, 2007 18:56

Sarabi, Stara Babo...mimo, że twoje urodziny powiem cichutko, że czas wydorośleć...pamietaj to, jak następnym razem zobaczysz na horyzoncie kosmetyki, patyczki czy papier toaletowy :wink: Co do much- w Miałkowie pierwsza noc nieprzespana przez koteczki...trzeba było wszystko upolować... :roll:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw sie 30, 2007 8:17

No właśnie chyba ze względu na dorastanie kosmetyki i kolorowe gazety sa ostatnio głównym celem :roll:

Simbutkowe oczko ma już się lepiej, zniknął obrzęk i rozpulchnienie :D
Ale za to zakraplanie to ciężka walka :roll: TŻet stara sie trzymać w kupie wszystkie łapy
których nagle robi się ze 30 :twisted:i mimo trzymania któraś zawsze mnie dosięgnie :x
I dodatkowo pilnowanie zakretki która tajemniczym sposobem znajduje sie na podłodze
a następnie na drugim końcu mieszkania chociaż żadnej Sarabki w poblizu nie ma :twisted:

czarna.wdowa

Post » Czw sie 30, 2007 8:23

ja tak czytam o simbutku to jak o swoim baksie..oni chyba spokrewnieni co? :twisted: wcziraj sciagałam go z 50 razy z barierki balkonu a on po kulku sekundach probował znowu (parter i ogrodki nie bojcie zaby :wink: ) maja tylko patrzy na niego z politowaniem,a ten jak kociak wskakuje do wora ze smieciami i kradnie rzeczy,wspina sie po kracie,sciaga rzeczy z pólek...ale ma jedna zalete (niemozliwe?)udaje mu sie przekonywac kolejne osoby do kotow :wink:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Czw sie 30, 2007 8:42

Ja mam dwie takie paskudy :roll:
Simbuś powolny, przebiegły i kombinujący oraz Sarabka która wszystko robi szybko i na żywioł
Np. ostatnie dni mamy w domu akcj lakierowania parkietu w małym pokoju Damiego
w związku z tym że są tam opary lakieru, sprzęty i meble poustawiane pietrowo koty nie mają wstępu
tak więc albo stoją pod drzwiami i wrzeszczą, albo Simbuś wspina się na klamkę i otwiera drzwi albo Sarabka przeciska sie przez szpare 1cm :roll:

czarna.wdowa

Post » Czw sie 30, 2007 8:47

czarna.wdowa pisze:Simbuś powolny, przebiegły i kombinujący oraz Sarabka która wszystko robi szybko i na żywioł
w związku z tym że są tam opary lakieru, sprzęty i meble poustawiane pietrowo koty nie mają wstępu
tak więc albo stoją pod drzwiami i wrzeszczą, albo Simbuś wspina się na klamkę i otwiera drzwi albo Sarabka przeciska sie przez szpare 1cm :roll:

Lakierowanie?
To moja pasja! :twisted:
Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sie 30, 2007 9:25

Dorota pisze:
czarna.wdowa pisze:Simbuś powolny, przebiegły i kombinujący oraz Sarabka która wszystko robi szybko i na żywioł

Lakierowanie?
Mru

:ryk:
Właśnie chciałam napisać, że Simbutek powinien z Mru się zaprzyjaźnić. :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw sie 30, 2007 11:40

czarna.wdowa pisze:...albo Simbuś wspina się na klamkę i otwiera drzwi albo Sarabka przeciska sie przez szpare 1cm :roll:

Zgrany duet :lol:
Obrazek
Skarpetka, Suzy, Nimfa, Szczęściarz

kajka.14

Od: Pt paź 06, 2006 21:55

Post » Czw sie 30, 2007 12:18

Dorota pisze:

Lakierowanie?
Mru

Moja Duża czytała o tym i dlatego mam zakaz wstepu do pokoju :evil:
Jak oni śmią robić remont bez inspektora nadzoru :roll:
pewnie jak zwykle wszystko popsują a na mnie spadnie odpowiedzialność :x

zaniepokojony Simbuś

czarna.wdowa

Post » Czw sie 30, 2007 12:25

czarna.wdowa pisze:
Dorota pisze:

Lakierowanie?
Mru

Moja Duża czytała o tym i dlatego mam zakaz wstepu do pokoju :evil:
Jak oni śmią robić remont bez inspektora nadzoru :roll:
pewnie jak zwykle wszystko popsują a na mnie spadnie odpowiedzialność :x

zaniepokojony Simbuś

Ojejej!
To przeze mnie nie wpuszczaja Cie do pokoju!

Tia... A potem wszystko na Ciebie zwala!
Simbo, musisz nadzorowac. Koniecznie

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sie 30, 2007 12:38

Wczoraj zaglądałem Dużej przez ramię i nie wyglada to najlepiej :roll:
Urwanie głowy mam z tymi Dużymi :evil:
Ale dzisiaj wpadnę tam znienacka i skontroluję każdy szczegół i wytknę im wszystkie błędy :twisted:

Simbuś

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]