BEZO-PET w ten sposób pisze na opakowaniu, z ciekawości wpisałam do wyszkukiwarki ale nic nie ma (poza info ze starego forum) Wpisałam leki weterynaryjne, no tu może trzeba by pobuszować ( nie buszowałam, na 1 stronie nie ma tego producenta). Wpisujac producenta skierowało mnie jedynie na dysplazję u psów. (?)
Kupuj w ciemno Czy działa nie wiem, ale Pirania bardzo to lubi.
Producent: Chassot AG
Działa, działa. Kupaczki Juniora mogą to poświadczyć. Zaczął dostawać bezo-pet , jak się zakłaczyła. Najpierw codziennie, a teraz 2x w tygodniu. Gdy biorę pastę do reki to jest szaleństwo. Szczerze polecam!!
Bialas mi oplula cala kuchnie... Czarna jest na szczescie do takich rzeczy niezdolna, wiec sie teraz starannie wylizuje, bo jej cala paszcze wysmarowalam... Nie bedzie mi rzygac klakami, nie ma mowy, bo ja wpadam w panike, ze to od watroby albo od nerek... a to tylko kudelki i na dodatek czesanie ni cholery nie pomaga...
Moje bezo-peta nie probowaly, a malt-paste beaphara wciagaja prosto z tubki . Wyjatkiem jest Kajko, ktoren ma za to obsmarowywane lapy. Pierwsza chetna do wylizywania Kajkowych lap jest Heca