Długowłosy i 2 bonusy mają dom, reszta szuka choćby DT!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2007 8:21

Karmicielka sama ich nie wyłapie - za bardzo sie podnieca, robi dużo szumu i kociaki głupieją, i nie chcą włazić do klatki :? Dziś jedziemy z odsieczą :twisted:

Siostrzyczka puchaczy jest najsłodszym kocięciem z jakim miałam do czynienia :D Duża i grubaśna, ale proporcje ma 8 tyg kociaka. Do adopcji w zasadzie na już - pozbylismy sie kleszczy i pcheł, odrobaczenie jutro, by miec pewność ze już żadne choróbsko z niej nie wylezie. To pogryzienie to po prostu brak kawalka futerka na grzbiecie i obslinione uszy, skóra nie jest uszkodzona. Biorac pod uwagę z jaką paniką zareagowała na nasze psy, chyba znalazlam winowajcę. Płacze, jak nie jest noszona na rączkach :D

Zdjecia wrzucę, jak Dominik mi obieca, że nie bedzie się nabijał z mojego "talentu" :wink:

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Czw sie 23, 2007 8:24

CZEKAMY :wink:
BERCIK Obrazek

iza26

Od: Czw lut 15, 2007 22:20

Post » Czw sie 23, 2007 9:31

Rustie, może by tak Babcię na urlop wysłać :roll: Bo zdaje się, sytuacja wymyka się spod kontroli i nie daj Boże, jakaś bieda na drodze.

Nic Ci nie mówiłam, ale w czasie poprzedniego zagęszczenia Babcia z pełną pogodą ducha stwierdziła, że jakby co, to dla Mijki miejsce się u niej znajdzie 8O

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw sie 23, 2007 21:20

hopsa
BERCIK Obrazek

iza26

Post » Czw sie 23, 2007 22:00

Witam,
wiadomo może coś więcej odnosnie tych długowłosych kociaków? Moja koleżanka własnie takiego szuka i jest gotowa zaopiekować się nim na stałe.

Morek10

Od: Pt sty 12, 2007 20:21

Post » Pt sie 24, 2007 9:36

Rustie: nie masz co się wstydzić, czasem w zdjęciu nie liczy się jak śliczne jest, tylko to co przedstawia :) ja do swoich też podchodzę długo i z wielkim przygotowaniem, ale w przypadku polnych kotków to niemożliwe najczęściej.

U mnie w domku - dzisiaj przyjedzie duża klatka na kociaki, druga mała jest gotowa od jakiegoś czasu.
Z Malwą bardzo źle, trzeba było koniecznie zrobić operację, wczoraj w nocy ją przywiozłem i cała noc chodziła zygzakiem :( Teraz się wreszcie uspokoiła, ale rana boli i ma ją od gardła po ogon. Ami zdziwiona, że nikt ją nie leje teraz i pilnuje Malwy chodząc za nią krok w krok.
Ja z kolei jadę jutro o świcie na ślub brata i wracam rano w niedzielę. Ktoś w domu będzie, albo mogę komuś klucze dać, bo impreza jest rodzinnie nieodwoływalna dla mnie, a jak kicie trzeba wziąć akurat jutro to jakoś to ułożymy.
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Od: Wto sie 08, 2006 0:59

Post » Pon sie 27, 2007 18:01

jakie wiadomosci :?:
BERCIK Obrazek

iza26

Post » Pon sie 27, 2007 23:26

Wieści są takie:
jedno kudłate zniknęło bezpowrotnie - dzieciaki próbowały łapać, tkwię w złudzeniach, ze dopadły, któreś przekonało rodziców i kotek ma dom :roll:
drugie wzięła jedna z tamtejszych karmicielek :roll: - małe jest dziewczynką i ma na imię Bajka, może wyproszę fotki
ich siostrzyczka - burasia, która była u nas ma domek

rudy z drugiego miotu też
srebro, bure + ostatnie sreberko złapane jeszcze dzikują

Mama kudłaczy jutro umówi się na zabieg. Dla Mamy tych drugich nie mamy miejsca :( (bo tak w ogóle mamy już 11 tymczasów i są dwie wysoko ciężarne w planach).

A ja po wszystkim doszłam do wniosku, że może do pracy z kotami się nadaję, ale z ludźmi to już niekoniecznie...

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Wto sie 28, 2007 9:16

Do góry.
Krakowiacy, pomóżcie Rustie.
11 kotów i pies to duzo, jak na jedną osobę.
Może ktoś weźmie kotki po sterylkach na wydobrzenie??
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia]