Ayane pisze:A ja bym chciała więcej zdjęć
ja tez bym chciala

ale te futrzaki wcale nie chca pozowac

tu przyklad: i zadanie: szukaj kota:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Ja to tylko czekam aż się Skipciowi miednica do końca zrośnie i stawy się wytworzą - to jak zaczną z Kropcią szaleć, to sie Ada z mężem tylko foteli będą trzymać z rozwianymi włosami
Adrianapl pisze:CoolCaty pisze:Ja to tylko czekam aż się Skipciowi miednica do końca zrośnie i stawy się wytworzą - to jak zaczną z Kropcią szaleć, to sie Ada z mężem tylko foteli będą trzymać z rozwianymi włosami
najpierw musimy kupic fotele![]()
a tak na powaznie, to bardzo chcialabym, zeby Skipi szybko doszedl do siebie... rozgladam sie za dobrym ortopeda dla zwierzakow w Krakowie. chcialabym skonsultowac, jak dalej pomagac Skipi'emu. przydalaby sie rehabilitacja, moze jakies preparaty na wzmocnienie stawow. wet do ktorego zawsze chodzimy z Kropka, zrobil ogolny "przeglad' stanu psiaka, ale nic konkretnego nam nie powiedzial
Adrianapl pisze:Adrianapl pisze:CoolCaty pisze:Ja to tylko czekam aż się Skipciowi miednica do końca zrośnie i stawy się wytworzą - to jak zaczną z Kropcią szaleć, to sie Ada z mężem tylko foteli będą trzymać z rozwianymi włosami
a tak na powaznie, to bardzo chcialabym, zeby Skipi szybko doszedl do siebie... rozgladam sie za dobrym ortopeda dla zwierzakow w Krakowie. chcialabym skonsultowac, jak dalej pomagac Skipi'emu. przydalaby sie rehabilitacja, moze jakies preparaty na wzmocnienie stawow. wet do ktorego zawsze chodzimy z Kropka, zrobil ogolny "przeglad' stanu psiaka, ale nic konkretnego nam nie powiedzial
zapomnialam napisac; dobrze zeby taki wet-ortopeda byl raczej od strony Nowej Huty... jestesmy niezmotoryzowani![]()
czy ktos moze mi polecic do kogo pojsc?
katgral pisze:Adrianapl pisze:Adrianapl pisze:CoolCaty pisze:Ja to tylko czekam aż się Skipciowi miednica do końca zrośnie i stawy się wytworzą - to jak zaczną z Kropcią szaleć, to sie Ada z mężem tylko foteli będą trzymać z rozwianymi włosami
zapomnialam napisac; dobrze zeby taki wet-ortopeda byl raczej od strony Nowej Huty... jestesmy niezmotoryzowani![]()
czy ktos moze mi polecic do kogo pojsc?
Hej, ostatnio jak pilnie poszukiwałam kliniki z rtg czynnej wieczorm dostałam inf. o Krakvecie. Będąc tam z kotem, któremu zdiagnozowano dysplazję Pani która nas przyjmowała, powiedziała żeby umówić się na wizytę, ale do doktora Orła, bo on sie specjalizuje w ortopedii, więc może warto spróbować??
Pozdrawiam
K.
progect pisze:Orzeł przyjmuje i na Sanockiej i na Złotego Wieku.
Na stronie Krakvetu jest grafik i tam możesz sprawdzić kiedy będzie. I koniecznie zadzwoń i spróbuj się umówić na godzinę. Na Sanockiej jest taka możliwość, nie wiem czy w Hucie też. Do Orła są zawsze masakryczne kolejki.
Adrianapl pisze:rany, ale byla nawalnica![]()
poszlam spac kolo polnocy w nadziei, ze sie wyspie do 5:40![]()
o 1:20 zerwalam sie na rowne nogi i myslalam, ze to koniec swiata![]()
najpierw uspokoilam Skipi'ego ktory lezal wtulony w moje nogi, potem ratowalam kropke. kicia byla ledwo zywa ze strachu, poprzytulalam, pogadalysmy i sie uspokoila
![]()
czas do rana uplynal mi z kotem przytulonym do szyi i z psem zwinietym w nogach na moim materacu- piesio mial nie spac na lozkuno ale przeciez nie przepedze biedaka w taka noc
![]()
zgadnijcie czy mi bylo wygodnie i czy sie wyspalam?
Trinity36 pisze:A moja Sunia na burzę reaguje koszmarnie, trzęsie się cała, dyszy, szuka miejsca przy mnie. Albo zaczyna kopać... ostatnio w kanapieNajczęściej do wanny wskakuje i tam kopie albo leży i trzęsie się jak galareta. Jest mi jej strasznie szkoda, mam dla niej tabletki na uspokojenie, ale to jest tak, ze zanim zaczną działać to zwykle burza przechodzi.. No biedne to suczydełko moje jak zagrzmi..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości