Waldemar mnie uprzedził i pierwszy ogłosił dobrą nowinę. Rzeczywiście kotek ma dom tymczasowy.
Przy okazji dziękuje wszystkim,którzy nas wspierali i trzymali kciuki. Nadal o to proszę,bo dalej szukamy domku stałego.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
Szukamy dla Paragrafa transportu na Śląsk do DT, a przede wszystkim STAŁEGO DOMU. Paragraf to kochany kocurek i z pewnością wniesie do każdego domu wiele radośći
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019. Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...
dzidzia pisze:Potrzebny transport!!! i domek stały
Przypominam, że oferuję transport do Warszawy w dniu 02 wrzesnia/ niedziela/ w godzinach popołudniowych. Gdyby nie znalazł się po dniu 02 września transport na Górny Śląsk, spróbuję dowieżć Paragrafa w dniu 03 września do stacji kolejowej Katowice. Moja podróż wraz z Paragrafkiem na Śląsk obarczona jest sporymi trudnościami, więc proszę traktować ją jako rozwiązanie bardzo kłopotliwe i dla niego i dla mnie.
Waldemarze, to bardzo miłe z Twojej strony, że jesteś gotów tak bardzo poświęcić się dla Paragrafa. Miejmy nadzieję, że znajdzie się jakieś mniej kłopotliwe rozwiązanie. Wakacje się kończą, więc może znajdzie się jakiś transport.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019. Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...
Kotika. Dopisz proszę w wątku transportowym, że alternatywnie szukamy transportu z Warszawy do Chorzowa w dniu 02 września wieczorem lub w dniu 03 września. Dziękuję Ci bardzo.
Oby tylko Paragrafek nie rozmyślił się i nie umknął znowu w chwili gdy jest oczekiwany w domku tymczasowym w Chorzowie.