Śliczny jest!!
Poza tym jak kto już spojrzy w te oczyska - uszu i tak już nie dojrzy...i już

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Tolusiu skacz do góry po domek, którego ozdobą i radością byłbyś na pewno - gdyby się tylko znalazł...
pisiokot pisze:Byłam dzisiaj w schronisku, złożyłam wizytę Anatolkowi.
Słuchajcie, Georginia to sobie musi kupić nowe okulary, bo w tych źle widziDementuję wszelkie pomówienia pod adresem Anatola
![]()
Poważnie mówiąc to obejrzałam go sobie po raz kolejny tzw. obiektywnym okiem. To drobny, ładny, miły kotek ze ślicznymi zielonymi oczami. Wcale nie jest nieproporcjonalny i nie ma wyłupiastych oczu![]()
Kto to wymyślił
Jedyne co mu psuje wygląd to to jego biedne uszko i lekkie zaniedbanie. Pozaglądałam mu w uszyska i wg mnie to w tych uszach jest głównie brud, jak pamiętam świerzb w uszach u jednego z moich kotów to wyglądał chyba inaczej. Zaczęłam mu wydłubywać ten brudek z ucha, bardzo ładnie odszedł i pokazała się różowa, czyściutka małżowinka. Oczywiście kolega się przywitał wylewnie, pogadaliśmy o ciotce Georgini, wielkodusznie jej wybaczył kalumnie i z radością przyjął fakt, że staje się gwiazdą medialną i wzbudza zachwyty pięknych pań
.
Kochana kocinka. Słoneczko takie.
Oprócz Anatolka jest w pierwszym boksie jeszcze jedno takie cudo z sercem na dłoni, ale o tym w wątku ogólnym.
Georg-inia pisze: Anatol to jednak takie sobie brzydactwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura i 41 gości