Kochany Miluś (Mińsk Maz)fotki s.16-19,22,24- ma już domek:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 20, 2007 9:52

Biedny Milus. Milus szuka domku, pilnie. Bo koty Mimisi mu dokuczają :wink:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto sie 21, 2007 7:39

Miluś czeka na dom...Jest już całkiem oswojony, domaga się nieustannego kontaktu z moimi kotami (które go niecierpią) i z człowiekiem. Moje kotki aż na niego warczą jak się za bardzo zbliża :(

Do tego potrafi bawić się sam zabawkami i biega z prędkością światła. Jest śmieszny, kochany i nic nie niszczy. Może dlatego, że nie mam w domu żadnych bibelotów i firanek w oknach...
Tylko się zakochać :)

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Wto sie 21, 2007 8:41

Kochany bezproblemowy kotek szuka domku
Obrazek

dzidzia

Post » Wto sie 21, 2007 8:57

Jakie słodki imie mu wybrałaś Mimisiu :D
Śliczny Kocurek! Domek sie znajdzie! Musi, bo to wyjatkowy kotek!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto sie 21, 2007 15:06

Czekamy na ten wyjątkowy, jeden jedyny domek dla Milusia :)

Mimisia

Post » Wto sie 21, 2007 20:57

Wczoraj Miluś próbował pobawić się z Benią:

Obrazek

Ale ta "pogoniła mu kota"

Obrazek

On się wogóle nie zraża, dzisiaj dostał od niej po głowie łapką, odskoczył na chwilę, a zaraz potem znowu za nią biegł. Z miaukiem pełnym żalu w głosie...

Tutaj się wyżywamy na myszcze:

Obrazek

A tu ulubione miejsce gonitw: schody na antresolę w dużym pokoju:

Obrazek

Mimisia

Post » Śro sie 22, 2007 8:03

Milus to wyglada jak synek Beni :D
Benia przypadkiem nie z rodzinki Mai, Pysi i Lusi? :D

Nie ma szansy na poprawę stosunków między nimi? Moja kotka też warczała i nawet próbowała gryźś Maluszki, które sprowadziłam do domu, a potem to tak jej odbiło, że z kolei zaczęła się bic z ich matką o opiekę nad nimi. Próbowała nawet je karmić :D

Maluch jest rozkoszny! Domek na pewno niedługo sie znajdzie. Tylko jak ty wtedy Mimisiu sie z nim rozstaniesz? Bo ja widzę, że jestes w nim zakochana na zabój :wink:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Śro sie 22, 2007 8:26

Fakt, Miluś jest podobny do Beni i chyba chciałby być jej synkiem, bo biega za nią i nie przyjmuje do wiadomości odrzucenia. Nie widzę szansy na poprawę. No, chyba że za parę miesięcy, ale mam nadzieję, że do tej pory ktoś Milusia zaadoptuje.

Pokochałam Milusia, ale nie chcemy z TŻ (tu jesteśmy zgodni) mieć więcej niż 2 koty w bloku. Ja chciałabym być od czasu do czasu domem tymczasowym - tu akurat TŻ się nie zgadza, ale kto wie, może mu się odmieni, jak zobaczy, że jednak są chętni na koty. Jak na razie to on się denerwuje, że ten Miluś tak długo nie może znaleźć domu...
Na pewno będzie mi się trudno z nim rozstać. Przyszły domek musi być super, żebym z czystym sumieniem go tam oddała. Najbardziej się boję, że jak poruszę kwestię zabezpieczenia okna i balkonu to większość chętnych się wycofa...Bo ludzi przerażają siatki w oknie. A przecież nie trzeba osiatkować wszystkich okien...

Mimisia

Post » Śro sie 22, 2007 9:26

Obrazek

Slicznie wyglądają razem :D
Obrazek

dzidzia

Post » Czw sie 23, 2007 7:39

Miluś marzy o domku, najlepiej z jakimś fajnym kotem lub rozrywkowym psem. Bieganie i zabawa, to oprócz mizianek ulubiony sposób na spędzanie czasu kotecka :D

Mimisia

Post » Czw sie 23, 2007 8:10

Będzie dobrze Mimisu. Trezba troszkę poczekać. takiego slicznego Kocurka na pewno niedługo ktos wypatrzy. Jeszcze bedziesz miała problem z wyborem domku, zobaczysz. Jak nikt sie nie zgłasza, to nikt, a jak zgłosi sie jeden to zaraz całe tłumy dzwonia. Wiem, bo juz przez to przechodziłam. Kazałam w końcu usunąc ogłoszenia a oni dalej dzonili, jeszcze z 2 tygodnie jak Kotek był juz w domu. Mam nadzieje, że w waszym przypadku bedzie tak samo. Tego zycze. Niech Milus trafi do cudownego domku.
Obrazek

Karotka

Post » Czw sie 23, 2007 20:05

Bedzie dobrze Milus slicznota znajdzie domek

Obrazek
Obrazek

dzidzia

Post » Pt sie 24, 2007 14:01

Milunio pragnie podkreślić, że jeszcze nie ma swojego domku i pragnie być Twoim kochanym Kotkiem :D

Mimisia

Post » Sob sie 25, 2007 21:05

Milunio został wczoraj pogoniony przez rozśwcieczoną Ziutkę, która zaatakowała go zza doniczki :evil:

Obrazek

Miluś z lekka się przestraszył i głęboko schował....:

Obrazek

Ziutka jednak nadal go fascynuje (może dlatego, że nie ma ogonka :D )

Obrazek

A potem to już Ziutka wymiękła i Miluś miał łóżko dla siebie:

Obrazek

I ukochany futrzany dywan...

Obrazek

I podłogę :)

Obrazek

Nie da się ukryć, Miluś rządzi 8) Nawet Ziutkę wysiudał z moich kolan, aż go pogoniłam...Ziutka siedziała rozanielona na moich kolanach, a on nawet nie poprosił, żeby się posunęła, tylko skoczył centralnie na nią...Ale się wściekła...

Weźcie ode mnie tego kotworka, bo mamy go już dość :wink:

Mimisia

Post » Sob sie 25, 2007 23:03

Boski potfforek :D Uwielbiam potfforki. Moja Pralina tez była potfforkiem.
Obrazek

dzidzia

[poprzednia][następna]