Radości i rozterki. GINGERS OD STR 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 03, 2007 10:31

Jak wszystko dobrze pójdzie to pod koniec sierpnia, Kicorku czytałaś jak zdecydowaliśmy odnośnie chipa? Co o tym myślisz?
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt sie 03, 2007 10:35

Czytałam. Nic nie myślę, logicznie jest. Mam jednak nadzieję, że standardy w Polsce się zmienią :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt sie 03, 2007 10:37

Jak się zmienią to sami też możemy zachipować :wink:
Optymistka jesteś.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Pt sie 03, 2007 10:41

Muszę. Inaczej poszłabym się utopić w studni :twisted:

Kicorek

Post » Pon sie 20, 2007 21:15

Witam po długiej przerwie, zanim odwiedzę inne wątki melduje się w swoim :twisted:
Wczoraj przylecieliśmy z Bułgarii, mam fajne zdjęcia Bułgarskich kotów.
Punieczka na ten czas była u nas w domku pod opieką moich rodziców a Tosinka była u teściowej i jutro będzie wielki płacz jak ją będziemy odbierać. Punia podczas naszej nieobecności przytyła :D i zaakceptowała sypialnie czyli jednak to Tosinka była powodem niechęci do sypialni.Wczoraj w nocy Punieczka spała między nami i całą noc mruczała.
Jest bardzo wesoła mam nadzieje, że powrót Tosi tego nie zmieni, w końcu przez dwa tygodnie Punia zostawiła swój zapach wszędzie to może Tosinka chociaz raz poczuje się niepewnie :wink:
Za niedługo jedziemy po naszego Ginusia a jeszcze tyle do zrobienia :roll: aby wszystko było jak należy na jego przyjazd.
Jak tylko będe miała więcej czasu to wywiąze się ze wszystkich forumowych zaległości :oops:
Obrazek

zunia

Post » Wto sie 21, 2007 8:30

Witamy z powrotem 8)

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto sie 21, 2007 9:32

No jesteś! :D
Kiedy dokładnie maluch przybywa?

Kicorek

Post » Wto sie 21, 2007 9:41

zunia pisze:To dobrze, że między łopatkami bo na zachodzie to już chyba nie wolno w szyje.Jeszcze jedno pytanie czy jakby nie wystawy to czipowałabyś koty?

Ja nie wystawiam i oba zachipowane.

Maja chipy przy lopatce, nie miedzy. Nie robilabym z tego wielkiej sprawy - to jak zastrzyk.

Chilli

Od: Wto mar 08, 2005 15:00

Post » Śro sie 22, 2007 8:33

Po maluszka jedziemy w tą niedzielę :D Trochę się boje jak on zareaguje na zmiany w swoim życiu, bo co innego przygarniać biedne bezdomne stworzonka a co innego brać koteczka od matki i rodzeństwa, napewno będzie tęsknił.

Przywitanie moich kotek było super ale tylko chwilkę, Punieczka jest jednak kochaną kotką a Tosinka jest chyba kotką traumatyczną.
Tosinka nie wie co to baranki natomiast Punia barankuje tak, że można zęby stracić i właśnie tak przywitała Tośkę, strzeliła jej serie baranków i Tośka ze strachu udezyła Punie i uciekła.Punia się nie zraziła i pobiegła z radością za Tosią i znowu baranki i strach Tosi, no i Punia straciła całą pewność siebie i znowu się omijają szerokim łukiem :cry:

Liczę na to, że maluszek jako jedyny chłopak wprowadzi między moje panienki rozejm.
Obrazek

zunia

Post » Śro sie 22, 2007 21:39

To już w niedzielę, cieszę się z Wami, choć przeczytam relację dopiero w czwartek...wyjeżdżamy na Warmię w sobotę , na 4 dni...

izaA

Post » Śro sie 22, 2007 22:13

Nadchodzi czas na nagrody,
Kicorku, Iza daję Wam wybór:
jeżeli macie ochotę na pw podać mi adres to prześlę śliczne i oprawione zdjęcie w tyle z dedykacją, jeżeli nie to podajcie maila na pw i prześlę wam orginalne zdjęcie i zrobicie z nim co chcecie, mam nadzieje, że nie skasujecie :wink:
Obrazek

zunia

Post » Czw sie 23, 2007 8:31

Zuniu - bardzo mnie zaskoczyłaś :lol: nie chcę wpędzać Cię w koszty... :wink: przeznaczone na to pieniądze wydaj na nową zabawkę dla nowego kotka - od Cioci Izy 8) ja poproszę na maila - z dedykacją :P Nie skasuję przenigdy... 8)

izaA

Post » Czw sie 23, 2007 10:15

O koszty się nie martw to dla nas frajda ale zrobię jak sobie zyczysz :wink: I od cioci Izy kupię mu specjalna zabawkę, podejrzewam, że teraz bedziemy mieli duzo radości w kupowaniu zapewne zupełnie nie przydatnych rzeczy.Tak sobie myślę, że następne wakacje to chyba przy trzech kotach będziemy musieli spędzać oddzielnie w takim układzie tylko Mikuś będzie na wczasach dwa razy :roll:
Za niedługo wstawie zdjęcia Bułgarskich kotów, psom nie robiłam bo ilekroć widziałam jakiegoś to potem płakałam wyglądaja jakby miały zaraz umrzeć :cry: Koty Bułgarzy tolerują nawet w ośrodkach 5-cio gwiazdkowych koty mogą chodzić między stołami ale psy są gorzej traktowane niz u nas zwierzaki w schronisku.

Kicorku jeszcze Ty zadecyduj w jakiej formie chcesz nagrodę i zaznaczam nie ma problemu, jest nam to obojętne jaka formę sobie wybierzesz, napisałam tak bo nie każdy chce podawać adres i zupełnie to rozumię.
Obrazek

zunia

Post » Czw sie 23, 2007 10:33

zuniu, bardzo mnie mile zaskoczyłaś 8O :) Nie wiem, jak bym wolała :oops:

Kicorek

Post » Czw sie 23, 2007 10:38

Nie łam się jak tylko nie masz nic przeciwko podaniu adresu to otrzymasz zdjęcie oprawione :D w końcu wszystko zgadłaś.
Obrazek

zunia

[poprzednia][następna]