Moich dziewięć skarbów.a może więcej?fotki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 18, 2007 16:17

no i zostałam wygrzebana.. :wink:
a co u moich kochanych paskud?
z pozoru wszystko dobrze..tyle że musze pilnować Kropki bo jak tylko moze to zwiewa na 3p. tam kiedys ..nie tak dawno mieszkalismy...ostatnio pojechaliśmy z TŻ na cmentarz,..no troche nas nie było ..wchodze na klatke schod. i słysze straszny rozdzierający krzyk....zwieracze mi pusciły..cos się stało...Bosz biegiem na góre...cała się trzęse..a tu zbiega z gory rozdarta Kropka...nie wiedziałam płakać czy smiac się...
nie wiem kiedy i jak czmychneła... :?
zdjęc mam duzo...jak młody wróci z tego zlotu to wstawie...

Drugi rok z rzędu syn dostarcza mi atrakcji ..wyjezdza po czym trafia do szpitala...w zeszłym roku był w górach na obozie harcerskim ...trzeba było go zabrać po 10 dniach :evil: (ja bym nie zabrała ale TŻ się uparł)teraz leży w szpitalu polowym ...w Kielcach...
jutro wracają ..a on gorączka 40stopni..nie wiedza co ..podejrzanie udaru słonecznego ..no chyba mu dupe skopie :twisted:

wczoraj TŻ pojechał po odbiór transporterka ..mam duzy a kupiłam maly...2 godz. szukał miejsca...odgrażał się ze nigdy więcej..
a dzis rano pojechał do Skierniewic po malenkiego kociaka..i wdodatku jest nim zachwycony..niebieski z dodatkami białymi..cudo..
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob sie 18, 2007 16:31

Biedna Kropcia pewnie bardzo się zestresowała. Taką długa obecnością na klatce schodowej. :(

Dorciu jak Ty możesz przecież o syneczka przystojniaczka trzeba się martwić a nie dupe skopie :roll: :wink:

Szkoda, że nie poznałam Twojego TŻ, chciałabym mieć takiego cierpliwego męża.:wink:

Następny tymczas u Ciebie? :strach: :1luvu: Takie mam mieszane odczucia jak te ikonki. :roll:

Dorciu kotuchy i pieski masz wspaniałe i bardzo zadbane.. Nie wiem czy wszystkie widziałam czy nie bo zgubiłam się przy tej ilości. :wink:

p.s. Mam pytanko odnośnie Poli ona się urodziła mniej więcej w połowie marca tak? Teraz ma około 5 miesięcy? :)
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Sob sie 18, 2007 16:50

Madziu co do Poli to naprawde nic nie wiem..wiem że zaczeła chorowac 25 maja...a była u mnie chwile...3-5 dni..miała wtedy jakieś 7tyg.wiem że była w piwnicy ... :cry:
jak przyjechała była szara nie biała... :?

Kropka to mój w całości kot... :wink: caaały mój...jak wchodze do domu oczywiście mam ją na grzbiecie...schyle się już garb mi urósł.. :wink:
wychodze z psami na dwór to ona w oknie siedzi i drze japke..reszta leniwie leży po kątach..

Niebieski kotek jest na chwile...tz. mam taka nadzieje...tylko dla tego go wziełam...Pitulinka i Mała nadal czekaja na swój domek..ja obiecywałam sobie że poprostu troszke odpoczne ..i psychicznie i finansowo...
:lol: co z tego wyjdzie ..zobaczymy/..
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 18, 2007 17:20

Czyli Polcia ma mniej więcej 5 miesięcy a urodzinki pod koniec marca lub początek kwietnia. :D Mamusia NN, Tatuś NN czyli Polcia spadła z nieba jako aniołek. :aniolek: :D

A Kropcia to przecież bardzo towarzyska jest. :D To ona lizała a potem gryzła mojego TŻ. :D Pierwsza położyła się na kocyk, który kupiłam dla Polci. :D

Dorciu odpocznij odpocznij i zrób coś dla siebie. Należy Ci się! :D
Obrazek

maggia

Post » Sob sie 18, 2007 19:08

Nic dodac nic ując ponad to co napisala maggia.Odpocznij troche, nabierz sil, w koncu ci sie nalezy, prawda? :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sie 18, 2007 21:12

na to konto należenia mi sie kupiłam sobie wielkie lody tiramisu... :D juz bym zaczeła się do nich dobierać ale .....na noc czy to wypada?? :wink: e co tam ...
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 18, 2007 21:13

Wypada wypada a nawet trzeba, uwielbiam tiramisu :D

moś

Post » Sob sie 18, 2007 21:17

ja do tej pory omijałam szerokim łukiem...raczej owocowe..a jak pare dni temu kupiłam ..na zasadzie z braku laku... to teraz je uwielbiam...
ale sama bede jadła...podołam wyzwaniu.. 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 18, 2007 21:39

dorcia44 pisze:ja do tej pory omijałam szerokim łukiem...raczej owocowe..a jak pare dni temu kupiłam ..na zasadzie z braku laku... to teraz je uwielbiam...
ale sama bede jadła...podołam wyzwaniu.. 8)

jak mozesz :!: sknyrus, nie podzieli sie :twisted: :wink:

moś

Post » Nie sie 19, 2007 9:19

nie dałam rady. :placz: .północ mnie zastała a ja jeszcze 1/3 nie zjadłam :evil: schodze na psy..nie na koty :wink:
Pitulinka własnie lezy na mnie i doi tz. pidżamke... 8) przyczym tak ugniata że jeszcze lakatacji dostane :wink:
a małe niebieskie z jajami niczego już się nie boi.. :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 19, 2007 10:42

Cieszę się Dorciu, że zaczęłaś coś dla siebie robić. :D Choć na razie skromnie. :wink: Już my Cię dopilnujemy tutaj żebyś robiła więcej dla siebie i będziemy notować co zrobiłaś. :wink:
Zaczynam:
Punkt 1)LODY :D
Ma być co najmniej 10 punktów. Czekamy! :twisted: :)

A jeśli chodzi o laktacje to ja też chyba dostanę przez Polcie. :twisted: :wink:
Obrazek

maggia

Post » Nie sie 19, 2007 11:03

no tak Pola to mistrzyni w tym co robi i lubi robić.. :lol:
Pitulina troche jej ustepuje bo ona tylko ciuchy...za ciało się nie bierze..mało dla niej ponetne... :wink:

Miałam przed chwila ogromna przyjemnośc poznać..Blond Tornado.. :D same laski na tym forum...który raz już to powtarzam 8)
Olu było mi baaardzo ale to bardzo miło.. :D
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 19, 2007 14:51

jestem wielka :pig: i zaraz puszcze pawia..zeżarłam całe lody... :strach: nie jest mi z tym dobrze... :crying:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 19, 2007 15:23

dorcia44 pisze:jestem wielka :pig: i zaraz puszcze pawia..zeżarłam całe lody... :strach: nie jest mi z tym dobrze... :crying:

Ale smakowały? :D
Zjedz sobie teraz coś konkretnego to będzie Ci lepiej. :D
Obrazek

maggia

Post » Wto sie 21, 2007 11:08

Dorciu co zrobiłaś jeszcze dla siebie? :twisted: :D
Obrazek

maggia

[poprzednia][następna]