Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaczkadziwaczka1 pisze:Właśnie nie... nie jest dobrze.. moze nie leje taką woda bo dajemy jej dużo jeść, ale nadal ma srake i do tego strasznie śmierdzącąDziś zbojkotowała kuwete niestety i to dwa razy
Nie wiem.. może odczekam do poniedziałku jeśli sie nie ustabilizuje pojedziemy do weterynarza. Wszystko poza tym gra. Apetyt ma niesamowity
kaczkadziwaczka1 pisze:właśnie myslę nad dietą ale ona jest chuda jak patyk i troche mi jej szkodaleków nie dajemy, myslelismy, ze ta schroniskowa biegunka przejdziie przy dobrym jedzonku.. Myślę że i tak jest lepiej niż 3 dni temu, ale jeszce długa droga chyba do wyleczneia tej dolegliwości.
kaczkadziwaczka1 pisze:omójboże chyba bym dostała zawału jakbym robiła sama marchewce zastrzykmoże lepiej pójde w poniedziałek do wete, żeby ja obejrzał
Gotowany kurczak z ryzem to dobry pomysł. Mozna zrobic wspólny obiad dla kotów i dla nas
![]()
CoolCaty pisze:Marchewka dostała na początek intestinal. Rozmawiałam już z Justyną i ustaliłyśmy, ze lepiej pójść do weta, niech ją obejrzy i zdecyduje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: majka420, Maryla mama Luli i 94 gości