Mała czarna KTOŚ MNIE POKOCHAł..mam dom!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 16, 2007 15:28

Femka kocham rozpuszczac moje koty..poprostu .. :oops: sprawia mi to taka radość...a jak jedza..to już jestem w 15 niebie :wink:
Aśka nieraz się smieje że ja wariatka jestem.....porwane portki na dupie(kolano wychodzi i musze je ciągle myc...no bo co brudne będe pokazywała? :wink: ) a koty muszą to mieć..muszą...
ten czas jest dla nich naważniejszy..
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sie 16, 2007 15:32

dorcia44 pisze:Femka kocham rozpuszczac moje koty..poprostu .. :oops: sprawia mi to taka radość...a jak jedza..to już jestem w 15 niebie :wink:
Aśka nieraz się smieje że ja wariatka jestem.....porwane portki na dupie(kolano wychodzi i musze je ciągle myc...no bo co brudne będe pokazywała? :wink: ) a koty muszą to mieć..muszą...
ten czas jest dla nich naważniejszy..

dorcia, nie ma się co wstydzić. Żebyś Ty wiedziała, co ja dla tej zapchlonej bandy robię, to umarłabyś ze śmiechu. Normalnie pypeć na mózgu :D
ale jak jedna z drugą zaraza przyjdzie się przytulić, albo baranka strzeli - co może być piękniejszego :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw sie 16, 2007 15:50

no wlaśnie....
to jest tak nie je tego to otwieram nastepne i nastepne..e zreszta ja mysle że my tu prawie wszyscy doskonale się rozumiemy.. :lol:
najsmieszniejsze jest to że pracuje tylko TŻ...nigdy słowa...ale nieraz przychodzi i pyta ..czy może sobie zanęte na ryby kupić... :wink:
tz. ja mam 520zł.renty..i zawsze wszem i wobec mowie że to ja cały dom utrzymuje... :D
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 16, 2007 15:55

dorcia44 pisze:no wlaśnie....
to jest tak nie je tego to otwieram nastepne i nastepne..e zreszta ja mysle że my tu prawie wszyscy doskonale się rozumiemy.. :lol:
najsmieszniejsze jest to że pracuje tylko TŻ...nigdy słowa...ale nieraz przychodzi i pyta ..czy może sobie zanęte na ryby kupić... :wink:
tz. ja mam 520zł.renty..i zawsze wszem i wobec mowie że to ja cały dom utrzymuje... :D

Twój TŻ to cierpliwy anioł :smiech3:
Obrazek

Femka

Post » Czw sie 16, 2007 15:57

janioł wagi cięzkiej :lol: z diabłem za pazuchą..
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2007 5:28

a my jemy ...jemy ...jemy itd. kupale super ..u Pitolinki również ,co za ulga i co za radosc :D

teraz sie przyznam ...bałam się PP :oops:
kolezance odszedł kociak na PP..piekny ,niebieski ,długowłosy ..zjawiskowy ,bardzo chciała abym go wzieła na odchuchanie ..ale on był jakiś dziwny od początku ..bałam się.. :cry:
ale spotykałyśmy sie u wetki...ja ze swoim ona ze swoim ,macałam głaskalam ,tuliłam..a potem dowiaduje się że ...przeżyłam szok...
kociak był leczony na zupełnie co innego...ale koncowa diagnoza po sekcji jest że najprawdopodobniej to PP...
Mała napewno nie miała tego samego...no i najwazniejsze nie miała Pitulina ..a przecież to idzie jak burza...
kociak był zabrany z Forum na tymczas... :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2007 14:02

mała bedzie niedługo się toczyć.. :lol: wygląda przesmiesznie z tym wielkim brzuchalem...
wczoraj zasmakował królik miamorka...czyli jesteśmy na dobrej drodze do róznego jedzonka...
a Pitulina znów kupka pół na pół ...ale raz dziennie..jak narazie :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2007 14:06

Oj, dorcia, nie zrzędź. Foootra Ci wychodzą na prostą, a Tobie mało i mało :D

Kciukasy za kotecki :D
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 17, 2007 15:22

no co po jojczyc sobie nie moge :oops: :evil:
bo ja mam sliczne ,zdrowe kociska... :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2007 15:24

Wreszcie Cię widzę uśmiechniętą, a nie przestraszoną. Bardzo się cieszę,że foootrom znudziło się chorować :D

To teraz chyba domki mogą się ustawiać do kolejki,prawda?
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 17, 2007 15:57

jeszcze jak małej się dziąsełka zaróżowią to juz będe szczęsliwa...cała szczęsliwa :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 18, 2007 6:34

Po sniadanku...Mała czarna nadal drze sie niemiłosiernie podczas got. rybki..je potem jak świnka ,siedzi i czekaaż jej sie w brzuchu ułozy..beka głośno i dopiero wedruje dalej...
Pitulinka nie chce rybki....ona woli cos innego :wink:
Pitulinka waży 1.70dkg a Mała 1.40..z tym że Mała to poprostu brzuchol... :lol: ..napewno niezarobaczony...to na bank...
Czekam aż się odezwie potencjalny domek..który juz jest tylko chciała sobie wolne wykorzystac...zamiast na koty to na wyjazd :roll:
a tak sobie mysle że niejednokrotnie nasze koty przewyższaja koty rod. cenowo oczywiście... :lol: ale i nie tylko :wink:
Mała to typ rozdarciucha ...jak ona gryzie to OK jak Pitulinka ją to tak się ropucha drze ze mam chęć w kosmos wysłać... :evil: Pitulina do niej dopiero podchodzi a ona juz paszcze rozwiera...aaaa co to za kot... 8O :D
TŻ pojechał po kociaka do skierniewic...on mnie kiedys znokautuje..jak za długo nie bede sie odzywała to znaczy jedno......wtedy to juz trzeba tylko zwlok szukac... :twisted:

wczoraj po pracy pojechał odebrac transporter ...28 zł ..to kupiłam ,dla maluszkow...ale facet tak wytłumaczył ze krążył ze dwie godz...przez telefon łykał mnie w calości odgrazając się ze nigdy więcej juz ... :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 18, 2007 8:18

Dorcia, i takie wieści poproszę codziennie.
Ukłony dla TŻ-ta :D
Obrazek

Femka

Post » Sob sie 18, 2007 13:33

Dziekuje .przekaże jutro..pojechała na rybki.. :wink:
kociak przywieziony...ja w pracy..nie swojej bo nie pracuje ,tak na zastepstwo...
kociak w domu a ja nic nie wiem ,łotr dzwoni i mówi oszukali cie...jakiś łysy...

dzwoni za chwile..mówi jest PIĘKNY ..no chyba szybko to ja Nie PoZWOLE ci go oddać.. 8O 8O 8O :lol: on się ze mna bawi i brzuchala do miziania wywala...
przyszłam ,chłopa nie ma cisza w domu ...a w drugim pokoju tż na kolanach zabawia się z pedrakiem.. :D
obfocił go z każdej strony...pocieszyłam go że maluch i tak juz prawie ma dom ..czekamy jak na dniach wróca z wczasów...
niebieski z białymi skarpetkami i wąsalami...cudo.. :D
Ostatnio edytowano Sob sie 18, 2007 15:54 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 18, 2007 14:58

:D
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]