Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dorcia44 pisze:obudziłam się namietnie ugniatana przez Małą..wciągnełam potworka pod kołdre a raczej kocyk i dostałam w nagrode koncert mruczenia...
![]()
śniadanko rybka gotowana..super poprostu znikneła błyskawicznie ..ale co dalej..chyba cyca kupie i na surowo dam troszke...i wątrubki dzis ugotuje...byle jadła..
dorcia44 pisze:kocha rybke got. dzis dostała z ryżem...narazie odsatwione zastrzyki...za dobre to jedzonko dla niej chyba nie jest bo teraz kupy rzadkie...kurcze kiedy to się unormuje/...
dorcia44 pisze:ba zamówić a kto mi przywiezie![]()
mój TŻ wędkarz ale wiem że takich co on lapie to się kociakom nie daje ..niech ludzie jedzą..![]()
właśnie pożarłyśmy i kuwetka ,,no było na co popatrzeć..![]()
w przeciwienstwie do Pitulinki..
jak nie urok.....
dorcia44 pisze:Mała jest strasznie nietypowa..ale ma wielkie ,bardzo poważne oczy...pynio taki orientalny..
a ja dziś zrobiłam zakupy za nieistniejace jeszcze pieniążki...![]()
czyli z licytacji .Dziękuje ci BONI jesteśi wszystkim którezy wzieli udziała w licytacjach...66zł no i dołożyłam i mamy troszke saszetek ,tacek i żwirku bo jego też ciągle mało...
a Mała jak ma kupala nie sprzątniętego to nie wlezie ..paniusia z piwnicy..![]()
![]()
kupiłam 30l. żwirku i duzo żarełka ..międzu innymi rybnego![]()
acha moje małe kociaczki uwielbbiaja jeszcze jedną drozyzne...6zł saszetka ..Natures Menu...super mięcho dla malentasów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 284 gości