Mała czarna KTOŚ MNIE POKOCHAł..mam dom!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2007 20:36

:D ...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon sie 13, 2007 9:31

obudziłam się namietnie ugniatana przez Małą.. :lol: wciągnełam potworka pod kołdre a raczej kocyk i dostałam w nagrode koncert mruczenia... :D
śniadanko rybka gotowana..super poprostu znikneła błyskawicznie ..ale co dalej..chyba cyca kupie i na surowo dam troszke...i wątrubki dzis ugotuje...byle jadła..
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sie 13, 2007 10:08

dorcia44 pisze:obudziłam się namietnie ugniatana przez Małą.. :lol: wciągnełam potworka pod kołdre a raczej kocyk i dostałam w nagrode koncert mruczenia... :D
śniadanko rybka gotowana..super poprostu znikneła błyskawicznie ..ale co dalej..chyba cyca kupie i na surowo dam troszke...i wątrubki dzis ugotuje...byle jadła..

cudnie :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto sie 14, 2007 7:06

kocha rybke got. dzis dostała z ryżem...narazie odsatwione zastrzyki...za dobre to jedzonko dla niej chyba nie jest bo teraz kupy rzadkie...kurcze kiedy to się unormuje/... :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 14, 2007 17:01

jak Mała zaczeła jeśc to kupka zrobiła się brzydka .. :evil:

ale antybiotyk odstawiony...inne leki rowniez ,został tylko lakcid..
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 14, 2007 18:41

dorcia44 pisze:kocha rybke got. dzis dostała z ryżem...narazie odsatwione zastrzyki...za dobre to jedzonko dla niej chyba nie jest bo teraz kupy rzadkie...kurcze kiedy to się unormuje/... :cry:

jaką rybkę gotujesz foootrom? ja nigdy nie kupowałam :oops: i nie wiem, jaką :oops:

a co do qooopali. Wiesz, Dorcia, ja się na tym kompletnie nie znam i tylko tak sobie główkuję: jeśli po odstawieniu antybiotyku qupale są znowu brzydkie, to chyba znaczy, że lekarz walczy ze skutkami a nie z przyczyną.
Obrazek

Femka

Post » Śro sie 15, 2007 8:29

a ja mysle że to ta rybka ma taki na kupale wpływ..
teraz dostaje Pange..moje niechciały jeść..bo nie smierdzaca .a to małe jak poczuło..to poprostu jeden krzyk...no mało rąk mi nie obżarło... :evil:
teraz co rano dostaje gotowana rybke ,mieszam z ryżem lub bebycatem..ale to zołza pluje.. :roll:
dzis jak poczuła ze już szykuje tak ozyła ,tak zaczeła biegać ,szaleć...drzeć jape że az strach...najada się i idzie spać...
Pierwszy raz mam kota zdecydowanie rybnego..spotkałam się już z takim indywidum..ale nie osobiście ..wiec mam.. :wink:

z drugiej strony wiem że jak nie pozbedziemy się lambli to tak może byc... :cry:

nie dała mi zołza spać...co chwile w nocy przychodziła na ugniatanie ciasta...poszturchiwanie mnie noskiem ,,wiercenie się ,rozkładanie i słodkie spiewy...i nie ma zlituj się musze się budzić i brać za mizianie ..a nie za spanie.. :evil: :wink:
było nawet lizanie mojego ucha... :lol:
ona jest jakaś taka slodka ,bezbronna ......tylko z tym jedzeniem bedzie problem ..wszystko co z rybką... :?
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 15, 2007 14:27

to zamów cały połów :D
Obrazek

Femka

Post » Śro sie 15, 2007 16:12

ba zamówić a kto mi przywiezie :wink:
mój TŻ wędkarz ale wiem że takich co on lapie to się kociakom nie daje ..niech ludzie jedzą.. :lol:
właśnie pożarłyśmy i kuwetka ,,no było na co popatrzeć.. :D
w przeciwienstwie do Pitulinki..
jak nie urok..... :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 15, 2007 16:27

dorcia44 pisze:ba zamówić a kto mi przywiezie :wink:
mój TŻ wędkarz ale wiem że takich co on lapie to się kociakom nie daje ..niech ludzie jedzą.. :lol:
właśnie pożarłyśmy i kuwetka ,,no było na co popatrzeć.. :D
w przeciwienstwie do Pitulinki..
jak nie urok..... :evil:

Pitulinka, siooo i sliczna qoopka do kuwetki, ras ras :D
Obrazek

Femka

Post » Śro sie 15, 2007 22:04

dorciu jeśli możesz, to napisz w pierwszym poście
na której stronie są nowe fotki Małej Czarnej
oczy ma niesamowite
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw sie 16, 2007 7:34

Obrazek
a tak lubi sobie z panciem pospać.. :wink:

Mała już po pysznym sniadanku ,oczywiście rybnym.. :lol: zaczyna ładnie się bawić..czyli szalencze gonitwy i skoki na Pitulinke...Pitulina ją podgryza a ta wrzeszczy jak zagryzana..ale jak sama gryzie jest ok :wink:
je ciągle ,z małymi przerwami...kupy ładne ,sierść błyszcząca..brzuszek wielki..ale chudzinka nadal jest,mysle że to zacznie zaraz się wyrównywać...już przeciez nie długo ma iść do swojego domku..to bedzie dobry domek pod okiem mojej wetki..
Ostatnio edytowano Czw sie 16, 2007 8:18 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 16, 2007 8:08

śliczna :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw sie 16, 2007 14:59

Mała jest strasznie nietypowa.. :wink: ale ma wielkie ,bardzo poważne oczy...pynio taki orientalny..
a ja dziś zrobiłam zakupy za nieistniejace jeszcze pieniążki... :lol:
czyli z licytacji .Dziękuje ci BONI jesteś :aniolek: i wszystkim którezy wzieli udziała w licytacjach...66zł no i dołożyłam i mamy troszke saszetek ,tacek i żwirku bo jego też ciągle mało...
a Mała jak ma kupala nie sprzątniętego to nie wlezie ..paniusia z piwnicy.. :evil: :wink:
kupiłam 30l. żwirku i duzo żarełka ..międzu innymi rybnego :D

acha moje małe kociaczki uwielbbiaja jeszcze jedną drozyzne...6zł saszetka ..Natures Menu...super mięcho dla malentasów...
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 16, 2007 15:03

dorcia44 pisze:Mała jest strasznie nietypowa.. :wink: ale ma wielkie ,bardzo poważne oczy...pynio taki orientalny..
a ja dziś zrobiłam zakupy za nieistniejace jeszcze pieniążki... :lol:
czyli z licytacji .Dziękuje ci BONI jesteś :aniolek: i wszystkim którezy wzieli udziała w licytacjach...66zł no i dołożyłam i mamy troszke saszetek ,tacek i żwirku bo jego też ciągle mało...
a Mała jak ma kupala nie sprzątniętego to nie wlezie ..paniusia z piwnicy.. :evil: :wink:
kupiłam 30l. żwirku i duzo żarełka ..międzu innymi rybnego :D

acha moje małe kociaczki uwielbbiaja jeszcze jedną drozyzne...6zł saszetka ..Natures Menu...super mięcho dla malentasów...

aleś je rozpuściła, Dorcia :D . Jak dziadowski bicz :D
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]