Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Wiem, czytałam w wątku. Ja tez nie mam tel do Ciebie. Zostawiam tutaj mój: 692-564-537. Trzymam kciuki za Pusiunię. Bardzo mocne!!!!
CoolCaty pisze:Nie Aniu, dziś nie będę.
Czy Kajtek to taki około 4 miesięczny czarno biały kocurek?
CoolCaty pisze:Niestety nie pomogę Ci. Już raz pomyliłam się jeśli chodzi o niego. Nie widziałam już kocurka podobnego do niego, ale jest tam kilku burych pręgowanych chłopców, więc on może byc jednym z nich.
mokkunia pisze:Będę w sobotę o ile moje małe będą zdrowe to sprawdzę boksy.
pisiokot pisze:mokkunia pisze:Będę w sobotę o ile moje małe będą zdrowe to sprawdzę boksy.
Ania, ja sprawdzałam boksy i klatki w ubiegłą sobotę, szukałam go - na pewno nie było tam Kajko, poznam go na pewno. Gdy poszłam do biura, żeby zapytać o niego wetkę, był tłum ludzi, postanowiłam wejść później... Później był znowu młyn i zapomniałam. Na pewno sprawdzimy w sobotę - zapisałam sobie kilka spraw do załatwienia, w tym Kajka. Może uda mi się coś dowiedzieć jutro - będę w schronie w sprawie adopcji Wojtka. Jestem tam umówiona po południu z p. Alicją, która chce go adoptować. Zapytam.
CoolCaty pisze:Tak Aga, to nasza gwiazda, za którą biegałaś i którą tak ostatnio tuliłaś. Niestety
A widziałaś jak Pers tragicznie wygląda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, Google [Bot], puszatek i 133 gości