Domino/Panda [*] 11 mies. i 6 dni razem. dobranoc malutka.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 13, 2007 14:35

mamucik pisze:Puss - na Twoich ;)

mamucik pisze:Nie wiem, czy na PW można wrzucać zdjęcia, jeśli tak to przeslę Ci zdjęcie mojego Klusia, kota co to anioły widzi 8) - (ciągle coś niewidzialnego, pod sufitem śledzi oczkami ) Kopia Dominisi :)

czekam, czekam.

słuchajcie - znalazłam Domisię!!! ma tak naprawdę na imię Panda :lol:

to ona http://dajmudom.pl/futro.php?id=974&str=5

muszę napisać do Bajki, żeby podmieniła te zdjęcia.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pon sie 13, 2007 21:14

biamila pisze:Minka Domisi mówi " ale mi tu dobrze u tej mojej kochanej Puss" :D
Też tak pomyślałam :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Pon sie 13, 2007 22:23

puss pisze:słuchajcie - znalazłam Domisię!!! ma tak naprawdę na imię Panda :lol:

Ło matko :roll: Zawsze myliłam te dwie kicie, ale, że dopiero teraz Puss odkryła pomyłkę 8O Jak ja to odkręcę :roll:
Najważniejsze, że Domisia - Panda jest szczęśliwa. A widać, że jest 8)
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Wto sie 14, 2007 7:59

Puss, a kiedy nastepne badania? Co powiedział wet? Sorry, wiem, że upierdliwa jestem...
Mam coś do wystawienia na bazarek, tylko nie umiem :oops: . Kiedys Bajka-BB dała mi na PW całą instrukcję, ale ja chyba jakaś niereformowalna jestem. Jak bym Tobie wysłała to "coś" to mogłabyś wystawić w moim imieniu dla Domisi? To "coś" miało być na Korabiewickie koty, więc wszystko się zgadza :wink:
Marcelibu

Post » Wto sie 14, 2007 8:07

badania w tym tygodniu - jutro albo pojutrze.
Domiś/Pandzinka ma się w miarę dobrze, ale ostatnio coś często obrywam od niej jak ją głaszczę. może ona się źle czuje?

Monika, bazarek to po prostu nowy temat na bazarku, robisz chwytliwy tytuł, wklejasz w pierwszym poście zdjęcie, opis przedmiotu, i piszesz na co ten bazarek. podajesz cenę od której licytujemy, i piszesz, że koniec bazarku tydzień od pierwszej oferty 8)
jak chcesz to mogę ja wystawić, ale myślę, że dasz radę :ok: ;)

puss

Post » Wto sie 14, 2007 8:09

Zaglądam tu po dłuższej przerwie a tu takie wieści :!:

Puss :1luvu:

Trzymam za Domisię :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto sie 14, 2007 8:16

puss pisze:badania w tym tygodniu - jutro albo pojutrze.
Domiś/Pandzinka ma się w miarę dobrze, ale ostatnio coś często obrywam od niej jak ją głaszczę. może ona się źle czuje?

Monika, bazarek to po prostu nowy temat na bazarku, robisz chwytliwy tytuł, wklejasz w pierwszym poście zdjęcie, opis przedmiotu, i piszesz na co ten bazarek. podajesz cenę od której licytujemy, i piszesz, że koniec bazarku tydzień od pierwszej oferty 8)
jak chcesz to mogę ja wystawić, ale myślę, że dasz radę :ok: ;)

Spróbuję, hmmmm :oops: .
Marcelibu

Post » Wto sie 14, 2007 23:40

puss pisze:badania w tym tygodniu - jutro albo pojutrze.

Mocno trzymam :ok: i niecierpliwie czekam na wyniki - koniecznie dobre :ok:
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Pt sie 17, 2007 1:53

Puss, dopiero teraz przebrnelam przez cala historie Domisi-Pandy (po Twoim ostatnim pw), i naprawde podziwiam Twoja sile i to, ze mimo wlasnych problemow, nadal wspierasz innych...Nawet nie zdawalam sobie sprawy jak wyglada sytuacja Domisi. Teraz az mi glupio, ze ja tak sie uzalalam nad chorobskami Armiego. Domisia ma naprawde duzo szczescia, ze w tym calym swoim nieszczesciu mogla trafic na taka wspaniala osobe ja Ty, ktora karmi, leczy, dba a przede wszystkim kocha kocie. Podziwiam Cie za to co dla niej robisz. Usciski dla Ciebie, a dla Domisi mnostwo glaskow i kciukow...

Marcik

Od: Wto lut 06, 2007 20:31

Post » Pt sie 17, 2007 8:11

Marcik, dziękuję za ciepłe słowa :D

Miśka - bo tak na nią mówię czasem - wczoraj była na pobraniu krwi:

mocznik spadł o 100 jednostek, czyli teraz jest jakieś 270, a kreatynina o połowę, czyli niewiele ponad 3 :!:

a ja nawet nie podawałam jej żadnych leków poza Ipakitine do normalnej karmy, Phytophalle i Scanomune.
pobraliśmy też krew do laboratoryjnej próby na FIV i wyniki w przyszłym tygodniu. wredzinek dostała takiego szału przy wyjmowaniu igły, że jej krew była na wszystkich i wszystkim w gabinecie :? ale dzisiaj rano już szalała z myszą, więc chyba jest nienajgorzej :wink:

ale mam problem z Maksem, bo ma krew ze śluzem w kupie, więc będzie dzisiaj zbiorcze odrobaczanie. do tego Łatek jest tak pobity przez Maksa, że nie można go nawet pogłaskać. no i Łatek kaszle, a był niecały miesiąc temu odrobaczany. i ma coś z oczami. Emilka też, więc Atecortin w akcji.
i jeszcze znalazłam po drodze do pracy miesięczną kotkę :roll:

puss

Post » Pt sie 17, 2007 9:15

Dubel :oops: . Ciągle mi siec w pracy siada...
Ostatnio edytowano Pt sie 17, 2007 9:17 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Marcelibu

Post » Pt sie 17, 2007 9:16

puss pisze:mocznik spadł o 100 jednostek, czyli teraz jest jakieś 270, a kreatynina o połowę, czyli niewiele ponad 3 :!:

Bardzo się ciesze z poprawy wyników nerkowych. Coś mi się nie chciało wierzyć w kreatyninę 6 z poprzednich wyników :roll: (musiał być błąd laboratoryjny). Przy lekach, poprawie diety niemożliwe było podniesienie się aż tak kreatyniny (kot byłby już wstanie naprawdę złym i tak dobrze by nie funkcjonował i nie wyglądał. Byłby już zapach acetonu z pysia i temu podobne "przytupy"). No i tak drastyczny spadek znów do 3.
A jak wyniki wątrobowe (Aspat, Alat)?
Po 5 września coś prześlę na konto dla Domisi, wyślij mi numer konta na PW
Marcelibu

Post » Pt sie 17, 2007 9:36

kurcze, przyznam szczerze, że nie wiem jak wątroba :oops:
ale Domino ostatnio nie wymiotuje, więc mam nadzieję, że nie jest tragicznie. kupiłam jej Trovet w krakvecie.

Monika, jak ja się Tobie odwdzięczę? :oops:

puss

Post » Pt sie 17, 2007 9:44

puss pisze:kurcze, przyznam szczerze, że nie wiem jak wątroba :oops:
ale Domino ostatnio nie wymiotuje, więc mam nadzieję, że nie jest tragicznie. kupiłam jej Trovet w krakvecie.

Monika, jak ja się Tobie odwdzięczę? :oops:

Chyba żartujesz, Kasiu???? Nie rób mi przykrości takimi słowami, proszę...
Wiesz, ja nie mogę brać tymczasów, taką mam sytuację w domu i nie przeskoczę, ale mogę pomagać w inny sposób i tak się staram.
A to ja powinnam zapytać, jak my się Tobie odwdzięczymy???
Marcelibu

Post » Pt sie 17, 2007 23:05

Cudne wieści :D Kasiu, jesteś czarodziejką...
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

[poprzednia][następna]