moze jeszcze ktos?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tig_ra pisze: ...czy ktos o dobrym serduszku nie zechcial by wspomoc biednych kociat?...
-Buffy- pisze:tig_ra pisze: ...czy ktos o dobrym serduszku nie zechcial by wspomoc biednych kociat?...
Coś powinno mi się udać wygospodarować.
Niewiele, bo do wypłaty jeszcze trochę, ale najwyżej nie podjem jakichś frykasów.
Dorta pisze:Oki zaraz wpłacam 100 na ten Ald....no cos tam
na konto CoToMa
Dorta
aniołki to Ci którzy tam działaja
a pieniadz- hmmm rzecz nabyta, dzis tu, jutro tam
może schudnę bo nie będe mieć za co cukiereczków kupowac
CoToMa pisze:Dorta, jeśli nie wpłaciłaś jeszcze na moje konto, to poczekaj. Bo chyba tig_ra będzie na swoje zbierać. Nie wiadomo czy w opolu będzie, więc najprawdopodobniej ona zakupi i wyśle...
Dorta pisze:CoToMa pisze:Dorta, jeśli nie wpłaciłaś jeszcze na moje konto, to poczekaj. Bo chyba tig_ra będzie na swoje zbierać. Nie wiadomo czy w opolu będzie, więc najprawdopodobniej ona zakupi i wyśle...
wplacilam
Dorta pisze:CoToMa pisze:Dorta, jeśli nie wpłaciłaś jeszcze na moje konto, to poczekaj. Bo chyba tig_ra będzie na swoje zbierać. Nie wiadomo czy w opolu będzie, więc najprawdopodobniej ona zakupi i wyśle...
wplacilam
CoToMa pisze:Dorta pisze:CoToMa pisze:Dorta, jeśli nie wpłaciłaś jeszcze na moje konto, to poczekaj. Bo chyba tig_ra będzie na swoje zbierać. Nie wiadomo czy w opolu będzie, więc najprawdopodobniej ona zakupi i wyśle...
wplacilam
Bardzo dziękuję
![]()
![]()
![]()
Nie martw się, po prosty teraz ja przeleje do tig_ry. Przynajmniej będzie ciekawiej
pixie65 pisze:Tig_ra a możesz napisać co jest substancją czynna Aldeviru?
Na wirusa panleukopenii znakomicie działa podchloryn sodu - to jest potwierdzone klinicznie (Hans Lutz "Zakażenia wirusowe") oraz aldehydy (mrówkowy i glutarowy) - uniwersalne środki odkażające (medyczne oczywiście), wadą tych drugich jest jednak fakt, że działają powoli.
Podchloryn sodu można kupić np. w Centrum Zaopatrzenia Ogrodniczego WSO w Warszawie i kosztuje 29,00 za 5 litrów.
CoToMa pisze: a czy można nim myć meble, klatki i płukać ręczniki, posłanka itp.?
pixie65 pisze:Tig_ra a możesz napisać co jest substancją czynna Aldeviru?
Na wirusa panleukopenii znakomicie działa podchloryn sodu - to jest potwierdzone klinicznie (Hans Lutz "Zakażenia wirusowe") oraz aldehydy (mrówkowy i glutarowy) - uniwersalne środki odkażające (medyczne oczywiście), wadą tych drugich jest jednak fakt, że działają powoli.
Podchloryn sodu można kupić np. w Centrum Zaopatrzenia Ogrodniczego WSO w Warszawie i kosztuje 29,00 za 5 litrów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 110 gości