Moderator: Estraven
izaA pisze:No dobrze, wytłumaczęTrzecia część wątku...Dorota wpisała się pierwsza - więc zasłużyła na nagrodę...chciała - teoretycznie - kota...jak zaproponowałam, że podwiozę jej Otisa, to jakoś się wymiguje, że niby ja tak tylko na niby chcę go oddać
i trochę ma racji
![]()
Dalej będzie tylko lepiej, więc się nie zniechęcajcie
No i wiadomość dla stałych czytaczy i wizytujących - coś Was mało widać- podjęłam decyzję ws. Australii...
agacior_ek pisze:Ale jaką decyzję
izaA pisze:No dobrze, wytłumaczęTrzecia część wątku...Dorota wpisała się pierwsza - więc zasłużyła na nagrodę...chciała - teoretycznie - kota...jak zaproponowałam, że podwiozę jej Otisa, to jakoś się wymiguje, że niby ja tak tylko na niby chcę go oddać
i trochę ma racji
![]()
moś pisze:Ale teraz to musze cie opierniczyc: co ty pleciesz o tym spaniu pod golym niebem i innych takich rzeczy nie dla ciebie, po co? Nie przeszkadzalo by ci to gdybys nie miala innych powodow aby nie jechać, prawda?
Domino76 pisze:Właśnie, a w moim wątku ktoś mnie opierniczał, że zwlekam z urodzeniem dzieci i później nie będzie komu biegać z nimi po łące...![]()
izaA pisze:[Spaliłam się dziś na solarium...chyba przesadziłam i jutrozamiast brązu będzie czerwień ala raczek:
izaA pisze:jutro ten dzień...będę drugi raz w tym roku chrzestną mamą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 123 gości