Sonia i Otis cz. III - trzy lata z Sonią s.96

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 14, 2007 14:09

Ale jaką decyzję 8)
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Wto sie 14, 2007 14:10

nie załapałam się na pierwszą strone :placz:
bu :placz:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Wto sie 14, 2007 14:18

Ja tez, bu bu 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto sie 14, 2007 14:20

izaA pisze:No dobrze, wytłumaczę 8) Trzecia część wątku...Dorota wpisała się pierwsza - więc zasłużyła na nagrodę...chciała - teoretycznie - kota...jak zaproponowałam, że podwiozę jej Otisa, to jakoś się wymiguje, że niby ja tak tylko na niby chcę go oddać :twisted: i trochę ma racji :oops:
Dalej będzie tylko lepiej, więc się nie zniechęcajcie 8)

No i wiadomość dla stałych czytaczy i wizytujących - coś Was mało widać :wink: - podjęłam decyzję ws. Australii...

Lecisz?

moś

Post » Wto sie 14, 2007 14:23

Mimo ,że prawie nic nie pisze, ale czytam...i się melduje...uwielbiam oglądać zdjęcia.... :D są cudne :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto sie 14, 2007 15:54

agacior_ek pisze:Ale jaką decyzję 8)

Odpowiedź nie będzie krótka...mąż mojej siostry rodzonej, zwany pospolicie szwagrem sprzedaje bilety lotnicze: www.funfly.pl Mają naprawdę dobre ceny, wiecie przecież, że polecieliśmy do Włoch całą rodziną za 1400zł. - to właśnie dzięki Niemu :dance: Otóż wspomniany tu Artur sprawdził dla mnie ceny lotów do Sydney..około 5100 ...wychodzi więc na to, że pozostałe 2000 zł miałoby iść...no właśnie - sama nie wiem na co - skoro mielibyśmy spać w szkołach albo po domach :roll: Poza tym...jak sobie przypomniałam poprzednie Dni Młodzieży - to uświadomiłam sobie, że jednak jestem za stara...nie kręci mnie już spanie pod gołym niebem i spontaniczne koczowanie na lotniskach w oczekiwaniu na powrót do domu. Na spotkanie z Benedyktem - mogę skoczyć w każdej chwili - nawet w mniejszej cenie...a jeśli bedę chciała siędoerwać od rodzinki - to pojadę do kalisza albo do Olsztyna albo nawet do Essen :P
Wiem, że rozumiecie moją decyzję...ja nie umiem tylko tak dla siebie garnąć...przecież wiem, że taki wydatek będzie dzięki czyjemuś wyrzeczeniu... :(

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto sie 14, 2007 16:03

izaA pisze:No dobrze, wytłumaczę 8) Trzecia część wątku...Dorota wpisała się pierwsza - więc zasłużyła na nagrodę...chciała - teoretycznie - kota...jak zaproponowałam, że podwiozę jej Otisa, to jakoś się wymiguje, że niby ja tak tylko na niby chcę go oddać :twisted: i trochę ma racji :oops:

Zara, zara...
Ja sie tylko domyslilam, iz kota dostane :twisted:
A dalej juz samo polecialo :lol:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sie 14, 2007 17:24

Buu... a tak po cichu kibicowałam Ci, żebyś jednak podjęła decyzję o wyjeździe... :oops: :P No ale to Twoja decyzja, jeśli byś miała mieć wyrzuty sumienia, że bawisz się kosztem wyrzeczeń rodziny, to wcale byś się nie cieszyła tym wyjazdem.
Otisek już się znalazł? Może usłyszał, jak Pańcia na niego złorzeczy... 8) Na wszelki wypadek sprawdź, czy w kuchni nie ma kałuży... :twisted: :wink:
Obrazek

Domino76

Od: Śro paź 05, 2005 8:41

Post » Wto sie 14, 2007 17:44

Iza , wiem ze to przemyslana decyzja a my , ja nie jestesmy w twojej sytuacji, nie znamy uwarunkowań itd Namłatwo napisac po dugiej stronie monitora:"jedz" a wszystko inne jest niewazne.Ale teraz to musze cie opierniczyc: co ty pleciesz o tym spaniu pod golym niebem i innych takich rzeczy nie dla ciebie, po co? Nie przeszkadzalo by ci to gdybys nie miala innych powodow aby nie jechać, prawda? A zdanie z wyjazdem do Kalisza to miod na moje serce, wzruszylam sie :oops:

moś

Post » Wto sie 14, 2007 19:32

moś pisze:Ale teraz to musze cie opierniczyc: co ty pleciesz o tym spaniu pod golym niebem i innych takich rzeczy nie dla ciebie, po co? Nie przeszkadzalo by ci to gdybys nie miala innych powodow aby nie jechać, prawda?

Właśnie, a w moim wątku ktoś mnie opierniczał, że zwlekam z urodzeniem dzieci i później nie będzie komu biegać z nimi po łące... :twisted:

P.S. Opolszczyzna też jest piękna, mamy wspaniałe Bory Stobrawskie, parki krajobrazowe, doliny, rzeki i malownicze wioski - zapraszam! :D
Obrazek

Domino76

Od: Śro paź 05, 2005 8:41

Post » Wto sie 14, 2007 21:20

Domino76 pisze:Właśnie, a w moim wątku ktoś mnie opierniczał, że zwlekam z urodzeniem dzieci i później nie będzie komu biegać z nimi po łące... :twisted:

To nie tak Dominiko...to nie tak...ja nawet nie wiem, czy ty zwlekasz :oops: ja po prostu zawsze i przy każdej okazji propaguję zdrową rodzinę 8) i dziękuję za zaproszenia...

O dziwo - moja decyzja spotkała się z powszechną aprobatą i zrozumieniem...nawet Piotrek przyjął to bez większego protestu chyląc czoła przed moim rozsądkiem :P aczkolwiek - podkreślę to z całą mocą...on pierwszy mówił mi: Jedź!!!

Kałuży w kuchni nie ma i nie było, ale był popołudniowy paw ze śniadanka i to mnie coraz bardziej martwi. W obecnej sytuacji nie ma mowy o wmuszeniu jakiegokolwiek płynu, a sam pije - ile chce, a to oznacza, że można tylko pomarzyć o obfitym siooo w kuwetce. Dobrze, że robi dwa razy dziennie...obserwacja trwa...
Spaliłam się dziś na solarium...chyba przesadziłam i jutro zamiast brązu będzie czerwień ala raczek :oops: no tak, bo to już jutro ten dzień...będę drugi raz w tym roku chrzestną mamą :dance:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto sie 14, 2007 21:43

izaA pisze:[Spaliłam się dziś na solarium...chyba przesadziłam i jutrozamiast brązu będzie czerwień ala raczek :oops: :

Kokietka :wink:
Dzieki za przypomnienie, ze gdzies tam w szafie mam
"minisolarium"! 8O

izaA pisze:jutro ten dzień...będę drugi raz w tym roku chrzestną mamą :dance:

Serdecznie gratuluje!
I dziecieciu, i Tobie!

:ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sie 14, 2007 22:19

Ja też zapraszam - w Bieszczady. Nie wiem czy byliscie, jeśli nie - pomyślcie o tym.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Śro sie 15, 2007 1:09

Czyli nici z tego, ze zobaczymy Izę z misiem koala w ramionach :placz: :placz:

I jakbys chciała się zrelaksować to zapraszam też do mnie- 20 km od Kozłówki :wink:

Ja też będę drugi raz chrzestną :D Jak nie było chrzesniaków, to nie było, a jak się zwalili, to już podwójnie :wink: Życzę dużo radości w dniu jutrzejszym- i czekamy na premierowe fotki mamy chrzestnej w pełnej krasie :D
Po prostu Ania jestem :wink:

DamaKier

Od: Pon gru 26, 2005 23:02

Post » Śro sie 15, 2007 1:42

No tak, a ja jak debilka "starego" wątku Otisa szukam, a tu proszę jakieś misie koala są grane, solaria i inne tematy, a ja nie nadążam :placz:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

[poprzednia][następna]