Nasze ogony-zdjęcia str.1i44-Tarusia [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 13, 2007 19:36

ja nie mam wagi i nie mam jak poważyc...a na oko to tak nie będę...
U moich futer wszystko po staremu. Najmłodszą czyli Suri jak zwykle trzęsie całym domem...siedzi np przy wejsciu do sypialni i jak którykolwiek kot chce wejśc to dostaje łapami...albo trzeba daleko skaka albo usunąc sie...bo Suri to taka nasza bezłapkowa terrorystka :)

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pon sie 13, 2007 20:21

Melduję się w wątku :) Kociska cudne. A Tiris i Zmora :1luvu:

Tiris pisze:Nazywana oczy Saurona...

Też mam takie "oczy Saurona" w domu... ;)

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Pon sie 13, 2007 20:38

w dużym pokoju, przy mnie, wzrosło zageszczenie kotów na metr kwadratowy... są wszystkie oprócz Irenki... i zabawa na całego... patrzy się na to Bazyl z narożnika... Bunia z moich kolan... i Spacja z szafki...
Zmorka przestała tak prychać na maluszki... czasami tylko któregoś "wychowuje" :smiech3: :ryk:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pon sie 13, 2007 20:40

Piękne koty - jestem pełna podziwu dla tego stadka a raczej dwóch - przesyłam głaski wszystkim kociastym

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw sie 16, 2007 19:04

Nowe zdjęcia Bazylka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Spacja (wielki brzuch)i Szarlocia
Obrazek

Zmora
Obrazek

Tiris

Post » Czw sie 16, 2007 20:15

o matko,to ja jestem daleko w tyle z tymi moimi dwoma kociolumbami i jedną sunieczką :oops:

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw sie 16, 2007 20:18

biamila pisze:o matko,to ja jestem daleko w tyle z tymi moimi dwoma kociolumbami i jedną sunieczką :oops:

od razu możemy to zmienic...tzn powiekszyc o 4 maluchy Irenke i Bunie...zainteresowana?? :twisted:

Tiris

Post » Czw sie 16, 2007 20:35

nie mówię nie ....z tym,że teraz czekamy aż Rysio dorośnie,bo wyprawia takie harce ,że to się wydaje niemożliwe....i wchodzi w takie miejsca ,w które wydawałoby się wejść się nie da lub też nie ma potrzeby wchodzić :wink: ,ale podziwiam Was moje drogie ,a mój mąż to już w ogóle ..no brak słów ...pozdrawiamy gorąco :D

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw sie 16, 2007 22:02

biamila... to może weź te maluszki... one też włażą w nieprawdopodobne miejsca... Rysio bedzie miał towarzystwo... :twisted: :twisted: :twisted:

Matahari

Post » Sob sie 18, 2007 19:25

biamila... radzę szybciej myśleć... już zostałą tylko banda trojga jako towarzystwo dla Twojego Rysia... :oops: :ryk:

Matahari

Post » Śro sie 22, 2007 20:43

Wczoraj po raz kolejny został złapany czarny kotek naszych sąsiadów...teraz już nie zostanie oddany. Ma przepukline i pchełki. Ma pchełki już dostał środek...natomiast z przepukliną trzeba będzie poradzic sobie pewnie operacyjnie.
Poza tym kot zeskoczył z 1 piętra i poszedł szuka jedzenia do śmietnika...
więc mamy kolejną kicię do oddania.
Będe informowała o stanie malucha

Tiris

Post » Czw sie 23, 2007 10:59

tak więc mam w domku nowego tymczasa o imieniu Virus... czarnego jak Zmorka z wielkimi oczami... przytargał ze sobą życie zewnętrzne, tak więc wczoraj wszystkie futra były pryskane... brrrrr... oceniam go na jakieś pół roku... i mimo błyszczącego futra można mu liczyć każdy krąg na kręgosłupie... zgodnie z obietnicą nie przyznam się i szukamy domku dla Viruska... jest strasznie miziasty i fatalnie znosi każdorazowe odosobnienie... strasznie wtedy płacze... nie boi się dzieci... furczy na ogony, ale chce sie z nimi bawić... i je... wręcz pożera... zagłodzony biedaczek... jak dla mnie... :twisted: :twisted: :twisted:

pozostałe futra podchodzą z rezerwą do niego na razie... muszę z nim do weta lecieć w sprawie tej przepukliny... bo ma na brzuszku... 8O

muszę wam powiedzieć, że bardzo miauczał wcześniej... myślę, że z głodu... bo przez jakieś 3-4 dni nikogo nie widziałam w tamtym domu... było go słychać u mnie na pierwszym piętrze, a jest to oddalone o około 20 metrów... i spotkałam go w okolicy śmietnika... chyba szukał jedzonka... zawołany przybiegł z ogonem do góry... teraz najedzony, pozbawiony życia zewnętrznego śpi zadowolony... i mruczy... :lol:

nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale nie chcę wiecej słyszeć jak płacze głodny w samotności... :evil:

Matahari

Post » Pt sie 24, 2007 23:46

czarny Virus chwilami przypomina mi ufoludka... jak nieraz spojrzy... i przed chwilą nie dał się Bazylowi... a rudzielec chciał się z nim tylko bawić... Virus baaardzo głośno darł pyszczycho, aż ruszyłam się od kompa sprawdzić co się dzieje... i widzę śmiejący się pysk Bazyla i przyczajonego Virusa... no i Bazyl nie traciłby tyle energii na wrzask... :ryk:

Matahari

Post » Sob sie 25, 2007 10:28

dobrze zrobiłas Małgosiu ze go zostawilas :D

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie sie 26, 2007 20:34

wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że kotek sąsiadów zginął... 8O zatroskana spytałam jak biedak da sobie radę i czy go szukali... wredna jestem... :twisted:

a Virus ma coraz lepsze układy z resztą futer... miziak jest super, sam włazi na kolana... nabiera ciałka... już mu tak nie wystaje kręgosłup... ale fakt... stale widzę go przy miskach... podobnie jak Spację... Spacja zaczepiała wczoraj wieczorkiem Bazyla... gabarytowo podobne są... :lol:

Matahari

[poprzednia][następna]