Historia wyjątkowego kota/ FOTY KOTA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw sie 09, 2007 12:48

Cudny kocio :love: Zasługuje na najlepszy na świecie domek :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw sie 09, 2007 19:50

mądrala w górę!

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw sie 09, 2007 21:10

Piękny jest. Wygląda jak braciszek Myśki.
Pewnie też kiedyś wyrzuconej przez jakieś takie babsko :(
Kciuki za domek dla buraska.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Pt sie 10, 2007 11:03

Kocinek szuka dobrego Domku!!!

biamila

Post » Pt sie 10, 2007 15:05

Co słychać u kotka?

biamila

Post » Pt sie 10, 2007 17:35 Nowości

W Łodzi burze i deszcze. Jeden z sąsiadów rżnie głupa i zamyka okienko piwniczki. No i Bury nie ma możliwości się chronić w piwnicy. Ale to twardziel. Siedzi pod autami- jeśli nie może się schować. Jak wychodzę i go szukam- od razu informuje mnie gdzie siedzi. Po czym wyłazi mokre futro i popłakuje... Nastrój dobry wraca na widok pysznej miseczki (dogadzam mu jak tylko mogę).

Podczas ostatnich burz zalało nam piwnicę- ludzie się boją, że to się powtórzy- pewno dlatego przymykają okienka. Nie sądzę, żeby to była akcja skierowana przeciw kotu, który przecież chwycił za serce większość lokatorów...

Futro jest dzielne. Mokre, ale twarde. Wyłazi mimo że pada.

Boi się podniesionej ręki- to nowa obserwacja. Pewnie dostał już od człowieka nie raz. Nie lubi drapania pod włos- wtedy "paca na miękko" (wie, że trzeba schować pazurki, jak się mówi człowiekowi- "tak nie lubię"). Jeszcze nie dał się pogłaskać po brzuszku- chociaż już się wykłada.

Przegania z podwórka kota, który przychodzi co noc. Okazało się, że to kot sąsiada z parteru- z przeciwka. "Gościu" wypuszcza kota w nocy na spacerki w centrum Łodzi. Szczerze mówiąc- jeży mi się włos- bo niejednego trupka już z naszej ulicy zbierałam.

Ludzie są dziwni...

Cały czas czekamy na dobry domek...

Monika

m_orsetti

Od: Czw cze 01, 2006 12:51

Post » Pt sie 10, 2007 18:07

Elegancki piękny kawaler ! Do góry Burasku, po domek !
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pt sie 10, 2007 20:19

:ok: za domuś !!! choćby tymczasik!!! prosimy!!!

biamila

Post » Sob sie 11, 2007 0:10 Bury czeka

Bardzo czeka.

Dziś przemókł...

Domek wanted!

Monika

m_orsetti

Post » Sob sie 11, 2007 6:17

Burasi prosi o domeczek!!!!

biamila

Post » Sob sie 11, 2007 15:14 Nowe fotki

Obrazek

Obrazek

Monika

m_orsetti

Post » Sob sie 11, 2007 15:31

wspaniały, cudowny i mądry kotek i tak bardzo zasługuje na Człowieka, a jesli chodzi o to scierwo ludzkie, które go wyrzuciło- dołaczam sie całym sercem do życzeń powyższej składanych tylko ostrzej :evil: ; jestem wyjątkowo wyczulona na taki los, bowiem mojego slepego kotka, zanim trafił do mnie, znaleziono w lesie zakopanego żywcem w dziurze, okaleczonego- wiec wybaczcie, ale nie zważam na "nieparlamentarne" słowa i wyraźnie mówię kto jest człowiekiem, a kto zwykłym człowieczym ścierwem :oops: jedno jest pewne:dobro, które dajemy powraca do nas po trzykroć, zło wyrządzone tysiąckrotnie powróci...
trzymamy łapki za wspaniały domek dla kotka :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob sie 11, 2007 18:27

To ja Burasiu czekam......proszę pomyślcie o mnie....teraz jest jeszcze lato choć ta ulewa dała mi się we znaki,ale co będzie jak przyjdzie zimno i słota????...wracałem do domku, z tego lasu, pełen nadziei ,że wracam do ciepłego domku,że zaszła jakaś pomyłka,że moja pani o mnie zapomniała do głowy mi nie przyszło,iż nie pasuję jej już do jej "luksusowego" życia (mam teraz nadzieję,że jej mąż też stwierdzi,że mu nie pasuje i zamieni sobie ją na bardziej reprezentacyjny model,bardziej pasujący do ich nowego domu,że o leksusie nie wspomnę).Jestem naprawdę miłym,grzecznym kotem,kotem z bagażem doświadczeń ,ale kotem kochającym,mruczącym...pozwólcie mi zamieszkać w Waszym domku,pozwólcie mi witać Was w drzwiach kiedy wracacie z pracy,pozwólcie mi mruczeć Wam do uszka,pozwólcie wchodzić Wam na kolana,pozwólcie mi mrużyć oczy kiedy na Was patrzę,pozwólcie mi być z Wami,pozwólcie mi żyć ,życiem kota bezpiecznego a co za tym idzie,życiem kota szczęśliwego...POZWÓLCIE BŁAGAM , POZWÓLCIE!!!!!Czekam pełen nadziei i wiary w CZŁOWIEKA!!!! czekam na WAS.Burasek.

biamila

Post » Sob sie 11, 2007 20:57 Biamilka jesteś poetką:)

biamila pisze:To ja Burasiu czekam......proszę pomyślcie o mnie....teraz jest jeszcze lato choć ta ulewa dała mi się we znaki,ale co będzie jak przyjdzie zimno i słota????...wracałem do domku, z tego lasu, pełen nadziei ,że wracam do ciepłego domku,że zaszła jakaś pomyłka,że moja pani o mnie zapomniała do głowy mi nie przyszło,iż nie pasuję jej już do jej "luksusowego" życia (mam teraz nadzieję,że jej mąż też stwierdzi,że mu nie pasuje i zamieni sobie ją na bardziej reprezentacyjny model,bardziej pasujący do ich nowego domu,że o leksusie nie wspomnę).Jestem naprawdę miłym,grzecznym kotem,kotem z bagażem doświadczeń ,ale kotem kochającym,mruczącym...pozwólcie mi zamieszkać w Waszym domku,pozwólcie mi witać Was w drzwiach kiedy wracacie z pracy,pozwólcie mi mruczeć Wam do uszka,pozwólcie wchodzić Wam na kolana,pozwólcie mi mrużyć oczy kiedy na Was patrzę,pozwólcie mi być z Wami,pozwólcie mi żyć ,życiem kota bezpiecznego a co za tym idzie,życiem kota szczęśliwego...POZWÓLCIE BŁAGAM , POZWÓLCIE!!!!!Czekam pełen nadziei i wiary w CZŁOWIEKA!!!! czekam na WAS.Burasek.

:)

Monika

m_orsetti

Post » Sob sie 11, 2007 22:07

Przydałby się banerek dla buraska. Na KŁ jest wątek banerkowy, może ktoś by zrobił.
Domek dla Wyjątkowego Kota pilnie potrzebny :!:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

[poprzednia][następna]