gattara pisze:Jesooo, ja muszę chyba wreszcie dowód wymienić![]()
Nooo, lepiej już teraz weź dzień wolnego i stań w kolejce, potem będzie jeszcze gorzej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Jesooo, ja muszę chyba wreszcie dowód wymienić![]()
gattara pisze:Wiem, i ta świadomość zaczyna mnie przerażać.
Qrcze, jak się zawezmę to nawet zdjęcia sobie nareszcie zrobię
Domino76 pisze:gattara pisze:Jesooo, ja muszę chyba wreszcie dowód wymienić![]()
Nooo, lepiej już teraz weź dzień wolnego i stań w kolejce, potem będzie jeszcze gorzej. Wiesz, że z dniem 30 grudnia stare, książeczkowe dowody tracą ważność?
czarna.wdowa pisze:Domino76 pisze:gattara pisze:Jesooo, ja muszę chyba wreszcie dowód wymienić![]()
Nooo, lepiej już teraz weź dzień wolnego i stań w kolejce, potem będzie jeszcze gorzej. Wiesz, że z dniem 30 grudnia stare, książeczkowe dowody tracą ważność?
A wiecie że po każdej zmianie dowodu należy złożyć do Urzędu Skarbowego zgłoszenie aktualizacyjne NIP-3
właśnie dprzyłapałam mojego TŻta, który wymieniał dowód w czerwcu że jeszcze tego nie zrobił![]()
czarna.wdowa pisze:A wiecie że po każdej zmianie dowodu należy złożyć do Urzędu Skarbowego zgłoszenie aktualizacyjne NIP-3
właśnie dprzyłapałam mojego TŻta, który wymieniał dowód w czerwcu że jeszcze tego nie zrobił![]()
Domino76 pisze:Słuchajcie ciotki, żeby nie było, że gołosłowna jestem, przedstawiam te oto zdjęcia wyluzowanego maksymalnie Gulasza - jako dowód, że po powrocie ze wsi naprawdę "odetchnął z ulgą". Pamiętacie zdjęcia ze wsi, przedstawiające przykurczonego, skradającego się Gulasza..? Oto jego nowe wcielenie, Gulasz - Luzak!![]()
![]()
![]()
Za to Bigos... Czy wspominałam już, że Bigos popadł w depresję..?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 64 gości