moś pisze:Myslisz ze moze miec maly numer buta?
Tak mi się zamarzyło.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Myslisz ze moze miec maly numer buta?
izaA pisze:Coś więcej o Marcinie, ma 22 lata, skończył trzeci rok żywienia człowieka (jak siostry) i za miesiąc jedzie do Łodzi studiować kolejny kierunek - produkcję filmową. Pasjonuje się tańcem indyjskim - jako chyba jedyny facet w Polsce tańczy Bollywood, i tańcem w ogóle...rózne rodzaje, oprócz klasycznie towarzyskiego. Film jest jego drugim życiem...jako wolontariusz pracuje na wiekszych festiwalach filmowych w Polce, w tym roku dostał nawet akredytację na Gdynię. W przyszłym roku wybiera się do Karlovyh Varów. Z racji tej pasji - zaczyna kolejne studia. Ma bardzo zdrowe podejście do życia, jest poukładany, jak na młodego człowieka, nadal mieszka z rodzicami, choć ma własne mieszkanko wewnątrz ich domu
pokój na piętrze i całe poddasze z wejściem przez pokój. Pracuje z moim tatą w Gościńcu, jest wspólnikiem. A...studiuje dziennie, ale...no...inaczej podchodzi do wykładów niż siostry
Ja w jego wieku byłam już żoną, a on wciąż szuka...ma mnóstwo koleżanek, przyjaciółek i towarzystwo do wspólnych pasji, ale...ta jedna jedyna jeszcze się nie zjawiła. Miał, bedąc bardzo młodym chłopcem, miłość na śmierć i życie, ale jej zazdrość zniszczyła wszystko, co tam już między nimi było...rozstali się dość dawno...
Moś, sorry za OT
varia pisze:izaA pisze:Coś więcej o Marcinie, ma 22 lata, skończył trzeci rok żywienia człowieka (jak siostry) i za miesiąc jedzie do Łodzi studiować kolejny kierunek - produkcję filmową. Pasjonuje się tańcem indyjskim - jako chyba jedyny facet w Polsce tańczy Bollywood, i tańcem w ogóle...rózne rodzaje, oprócz klasycznie towarzyskiego. Film jest jego drugim życiem...jako wolontariusz pracuje na wiekszych festiwalach filmowych w Polce, w tym roku dostał nawet akredytację na Gdynię. W przyszłym roku wybiera się do Karlovyh Varów. Z racji tej pasji - zaczyna kolejne studia. Ma bardzo zdrowe podejście do życia, jest poukładany, jak na młodego człowieka, nadal mieszka z rodzicami, choć ma własne mieszkanko wewnątrz ich domu
pokój na piętrze i całe poddasze z wejściem przez pokój. Pracuje z moim tatą w Gościńcu, jest wspólnikiem. A...studiuje dziennie, ale...no...inaczej podchodzi do wykładów niż siostry
Ja w jego wieku byłam już żoną, a on wciąż szuka...ma mnóstwo koleżanek, przyjaciółek i towarzystwo do wspólnych pasji, ale...ta jedna jedyna jeszcze się nie zjawiła. Miał, bedąc bardzo młodym chłopcem, miłość na śmierć i życie, ale jej zazdrość zniszczyła wszystko, co tam już między nimi było...rozstali się dość dawno...
Moś, sorry za OT
Za młody.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości