CHORA KOTKA UCIEKłA ok. Klifa. Nadal szukamy Fuksi!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 06, 2007 14:00

Ja mogę pomóc w tej drugiej sprawie, ale nie na 100%.

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

Post » Pon sie 06, 2007 17:03

no to fajnie a mi przykro bo tym razem nie moge pomoc Waldemarowi ale nastepnym jak najbardziej

Prosimy o opieke dla kotkow Waldemara
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pon sie 06, 2007 17:24

Waldemar, a nie chcesz na tę gazetę poczekać do piątku, skoro przyjeżdżasz wtedy do Wawy? Przesyłka nie przyjdzie do Ciebie dużo szybciej.
A w piątek i tak się spotkamy (tak myślę).

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon sie 06, 2007 19:10

Cały czas szukamy opiekunów do kociaczkow Waldemara no i pomocy do rozwieszania plakatow
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pon sie 06, 2007 22:10

Odwiedziłem znajomego, który wydrukował mi 100 szt. plakatów czarno-białych w formacie A-4. Jutro razem z Mayo z Gdańska podejmiemy próbę wręczenia ich konduktorowi pociągu KM, który wyjeżdza z Gdańska o godz. 17.40. Ewik ma je odebrać na stacji Warszawa Wsch. o godz. 22.17. Niestety moja pw do niej od wczoraj jest nie odebrana. Mam nadzieję, że nam się uda przekonać konduktora do pomocy Fuksi i weżmie plakaty ze sobą w podróż pociągiem. Napiszę jutro pomiędzy godz. 18 a 19, czy plakaty są do odebrania wieczorem w Warszawie.
Ewik proszę o potwierdzenie możliwości ich odbioru w Warszawie.

Znajomy obiecał jeszcze raz pomóc i wykonać kolejne 100szt. plakatów w formacie A-4 nie kolorowych. Będę u niego w biurze we czwartek. Mam w planach wyjazd do Warszawy w piątek i klejenie plakatów w sobotę wieczorem lub w niedzielę.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Pon sie 06, 2007 22:43

Waldemar podziękuj od nas Twojemu znajomemu

Gdańsk - kto może zaglądać do kotów Waldemara,
gdy on będzie w Warszawie ???

wiesz co, a może załóż wątek na Kotach i poproś o opiekę nad Twoimi kociastymi ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon sie 06, 2007 22:48

Waldemar pisze:Odwiedziłem znajomego, który wydrukował mi 100 szt. plakatów czarno-białych w formacie A-4. Jutro razem z Mayo z Gdańska podejmiemy próbę wręczenia ich konduktorowi pociągu KM, który wyjeżdza z Gdańska o godz. 17.40. Ewik ma je odebrać na stacji Warszawa Wsch. o godz. 22.17. Niestety moja pw do niej od wczoraj jest nie odebrana. Mam nadzieję, że nam się uda przekonać konduktora do pomocy Fuksi i weżmie plakaty ze sobą w podróż pociągiem. Napiszę jutro pomiędzy godz. 18 a 19, czy plakaty są do odebrania wieczorem w Warszawie.
Ewik proszę o potwierdzenie możliwości ich odbioru w Warszawie

Z mojej strony nic się nie zmieniło, daj tylko znać czy plakaty udało się nadać :)
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Pon sie 06, 2007 23:09

wibryska pisze:Waldemar podziękuj od nas Twojemu znajomemu

Gdańsk - kto może zaglądać do kotów Waldemara,
gdy on będzie w Warszawie ???

wiesz co, a może załóż wątek na Kotach i poproś o opiekę nad Twoimi kociastymi ?

Wibryska. Dziękuję za wsparcie moich starań. Bardzo Ci również dziękuję za wspieranie zaginionej koteczki z Gdańska.
Myślę, że z podziękowaniami zadzwoni Dzidzia. Ona już ma za sobą podobną rozmowę. Ze znajomym, który wykonał plakaty w kolorze. W pół godziny napiszę do niej pw i poproszę o kontakt również z Panem, który dzisiaj drukował plakaty czarno-białe.
Już myślałem o szukaniu opieki dla moich futrzastych w nowym wątku. Trochę mam obawy przed zaśmiecaniem forum taką drobnostką.
Pozdrawiam Cię Wibrysko.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Pon sie 06, 2007 23:22

:) Waldek jesteś tu koordynatorem całej akcji poszukiwania Fuksi
i to Ty nas zachęcasz i mobilizujesz, wierzę, że znajdziecie kicię
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pon sie 06, 2007 23:47

Ewik pisze:
Waldemar pisze:Odwiedziłem znajomego, który wydrukował mi 100 szt. plakatów czarno-białych w formacie A-4. Jutro razem z Mayo z Gdańska podejmiemy próbę wręczenia ich konduktorowi pociągu KM, który wyjeżdza z Gdańska o godz. 17.40. Ewik ma je odebrać na stacji Warszawa Wsch. o godz. 22.17. Niestety moja pw do niej od wczoraj jest nie odebrana. Mam nadzieję, że nam się uda przekonać konduktora do pomocy Fuksi i weżmie plakaty ze sobą w podróż pociągiem. Napiszę jutro pomiędzy godz. 18 a 19, czy plakaty są do odebrania wieczorem w Warszawie.
Ewik proszę o potwierdzenie możliwości ich odbioru w Warszawie

Z mojej strony nic się nie zmieniło, daj tylko znać czy plakaty udało się nadać :)

Ewik. Dziękuję Ci bardzo za wiążącą odpowiedź. Mayo, która bierze na siebie ciężar rozmów z załogą pociągu jest przekonana, że się uda. Oczywiście napiszę w chwili powrotu z dworca w Gdańsku. Podam też osobę do której należy się zgłosić.
Czy będziesz wieszała plakaty z Kociareczką we środę?
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Wto sie 07, 2007 9:44

hop!

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

Post » Wto sie 07, 2007 16:02

podnoszę
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto sie 07, 2007 17:14

Waldemar pisze:Już myślałem o szukaniu opieki dla moich futrzastych w nowym wątku. Trochę mam obawy przed zaśmiecaniem forum taką drobnostką.

opieka nad stadkiem kociuchów nie jest drobnostką, zwłaszcza jak ich opiekun udaje się na poszukiwanie innej koteczki. Bardzo ważne są jedne i drugie (druga?) Dlatego bardzo prosimy o pomoc dla Waldemara i w Gdańsku i w Warszawie.

A plakaty czarno-białe ja też mogę wydrukować u siebie i wysłać komuś do Warszawy, chociaż na tyle się przydam

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto sie 07, 2007 18:37

Dzięki Mayo plakaty są już w drodze do Warszawy w pociągu KM. Ewik odbierzesz je u p. konduktora w przedziale służbowym na początku składu pociągu. Dołączyłem także taśmy klejące. Pociąg składający się z elektycznych zespołów trakcyjnych przyjeżdza planowo do stacji Warszawa Wsch. o godz. 22.17. Ma planowo tylko jedną minutkę postoju na stacji. Podziękuj proszę w imieniu Mayo i moim za przysługę Panom z obsługi pociągu KM. Napisz proszę po przyjściu do domu, w jaki sposób planujecie jutrzejszą akcję rozwieszania plakatów.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Wto sie 07, 2007 18:45

Jesteście niesamowici :!:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

[poprzednia][następna]