Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Waldemar pisze:Odwiedziłem znajomego, który wydrukował mi 100 szt. plakatów czarno-białych w formacie A-4. Jutro razem z Mayo z Gdańska podejmiemy próbę wręczenia ich konduktorowi pociągu KM, który wyjeżdza z Gdańska o godz. 17.40. Ewik ma je odebrać na stacji Warszawa Wsch. o godz. 22.17. Niestety moja pw do niej od wczoraj jest nie odebrana. Mam nadzieję, że nam się uda przekonać konduktora do pomocy Fuksi i weżmie plakaty ze sobą w podróż pociągiem. Napiszę jutro pomiędzy godz. 18 a 19, czy plakaty są do odebrania wieczorem w Warszawie.
Ewik proszę o potwierdzenie możliwości ich odbioru w Warszawie
wibryska pisze:Waldemar podziękuj od nas Twojemu znajomemu
Gdańsk - kto może zaglądać do kotów Waldemara,
gdy on będzie w Warszawie ???
wiesz co, a może załóż wątek na Kotach i poproś o opiekę nad Twoimi kociastymi ?
Ewik pisze:Waldemar pisze:Odwiedziłem znajomego, który wydrukował mi 100 szt. plakatów czarno-białych w formacie A-4. Jutro razem z Mayo z Gdańska podejmiemy próbę wręczenia ich konduktorowi pociągu KM, który wyjeżdza z Gdańska o godz. 17.40. Ewik ma je odebrać na stacji Warszawa Wsch. o godz. 22.17. Niestety moja pw do niej od wczoraj jest nie odebrana. Mam nadzieję, że nam się uda przekonać konduktora do pomocy Fuksi i weżmie plakaty ze sobą w podróż pociągiem. Napiszę jutro pomiędzy godz. 18 a 19, czy plakaty są do odebrania wieczorem w Warszawie.
Ewik proszę o potwierdzenie możliwości ich odbioru w Warszawie
Z mojej strony nic się nie zmieniło, daj tylko znać czy plakaty udało się nadać
Waldemar pisze:Już myślałem o szukaniu opieki dla moich futrzastych w nowym wątku. Trochę mam obawy przed zaśmiecaniem forum taką drobnostką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 724 gości