galka pisze:Carmello,o czym piszesz? Dostałaś odpowiedż ,tylko nie w czasie w jakim oczekiwałaś .Nie siedzę na pustyni i mam jeszcze wiele innych spraw i problemów.Szkoda- przez jakieś Twoje osobiste urazy Kasia dalej czeka na domek.Jeżeli już na mój temat piszesz na forum to bądż uczciwa i dopowiedz,że posłałam 2 odpowiedzi bez echa. Poprzednio też poużywałaś sobie na forum o mnie nie mając racji.
Jak widzisz dalej interesuję się Kasia już ze zmartwieniem , bo Ty masz jakieś fochy.
Ja mam fochy?
Czy mam wstawić na forum naszą korespondencję? Jej w sumie nie było. Zaproponowałam przejście na pw na gg, bo rozmowa na forum o sprawy osobiste jak np miejsce zamieszkania niekoniecznie są przeznaczone dla szerokiego grona, ale Ty nie masz czasu na pogaduszki. Wiec w miarę wolnego czasu pisałaś w wątkach.
Osoba nowa na forum , która pojawia się znikąd zawsze będzie pod lupą, zawsze będzie miała sprawdzane posty jakie napisała itd. Nawet kota, który jest dla mnie "niewygodny" nie oddam byle komu i choćbym miała płakać, kłócić się itd na pewno nie oddam kota byle się pozbyć kłopotu. Dlatego chciałam na pw wypytać o szczegóły, jakie warunki kotu możesz zaoferować.
W miarę Twojego pisania doszłam do wniosku, że wzbudzasz moje zaufanie i jestem gotowa oddać Ci Cassey. Napisałam - w czwartek 19 lipca o godzi. 19.23 długie pw, które zatytułowałam " poważne pytanie o poważnego kota". Chciałam uzyskać konkretną odpowiedź czy chcesz Kasię czy nie. Nie dostałam od Ciebie odpowiedzi na tego posta. Kontrolowalam stan skrzynki i wiem, że moje pw odebrałaś w piątek 20 lipca.
Dostałam od Ciebie dwa pw, 16 lipca.
Jedno o tym, że nie masz czasu na gadu-gadu
Drugie o tym, że lubisz sobie trochę pożartować (swoją drogą zastanawiałam się czy żartujesz sobie może ze mnie, mojego kłopotu i czy aby żartami nie są twoje posty, w których niby się interesujesz Cassey a w sumie nic z tego nie wynika, bo nie odpowiadasz wprost czy ja chcesz czy nie).
Osobisty uraz to mam od dziś.
PS . proszę o wklejenie do wątku moich postów, w których poużywałam sobie na Twój temat na forum. Bo jedyne co pamiętam to uwaga w wątku o dwóch ragdollach, że masz dość szerokie zainteresowania bo raz chcesz "zwykłego" burasa, a za chwilę 2 ragdolle. W obu wątkach pisałaś jakbyś była dość zaintresowana adopcją, ale jednak wszystko było zwodzeniem, przeciąganiem itd.