Sasza['], Georg i Klemcio - zapraszamy do części II :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 13, 2007 5:10

Słonka i radości, kocich psot i zabaw tonę :) Bawcie się dobrze na wakacjach!
I piszcie zaraz szybciutko jak tylko wrócicie!

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt lip 13, 2007 7:45

chcecie się nas pozbyć ? :twisted: jeszcze nie wyjechaliśmy, a tu już wszystkie Ciotki "bawcie się dobrze" mówią :twisted: :lol:

jedziemy dziś, zaraz po mojej pracy :) wszystko spakowane, transporterek dla Niuńka pożyczony (dziękujemy, Cioci Arczi :love: ), jeszcze tylko TŻ zakupy dziś musi zrobić, i wziuuu ! jedziemy :D
o ile Georg i Niuniek pozwolą sie złapać :roll:

smutno mi będzie bez Was przez te trzy tygodnie :oops: :(
ale mam nadzieję, że jak wrócę, to kłopoty zdrowotne wszystkich zaprzyjaźnionych futer (te psychiczno-wyjące też, Bechet ;) ) będą już tylko wspomnieniem, wszystkie potrzebujące i tymczasowe koty będą miały własne domy, DT odpoczną sobie (tak, tak, to do Ciebie, Gocha :twisted: i do Mokki też), a maleńka Alma będzie już wielkim kotem 8)

innej opcji nie ma ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lip 13, 2007 7:49

Az trzy tygodnie? 8O No nie! :evil: :placz:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt lip 13, 2007 13:34

Georg-inia pisze:chcecie się nas pozbyć ? :twisted: jeszcze nie wyjechaliśmy, a tu już wszystkie Ciotki "bawcie się dobrze" mówią :twisted: :lol:

jedziemy dziś, zaraz po mojej pracy :) wszystko spakowane, transporterek dla Niuńka pożyczony (dziękujemy, Cioci Arczi :love: ), jeszcze tylko TŻ zakupy dziś musi zrobić, i wziuuu ! jedziemy :D
o ile Georg i Niuniek pozwolą sie złapać :roll:

smutno mi będzie bez Was przez te trzy tygodnie :oops: :(
ale mam nadzieję, że jak wrócę, to kłopoty zdrowotne wszystkich zaprzyjaźnionych futer (te psychiczno-wyjące też, Bechet ;) ) będą już tylko wspomnieniem, wszystkie potrzebujące i tymczasowe koty będą miały własne domy, DT odpoczną sobie (tak, tak, to do Ciebie, Gocha :twisted: i do Mokki też), a maleńka Alma będzie już wielkim kotem 8)

innej opcji nie ma ;)

Myyy chcemy sie Was pozbyc?jak tylko rano weszlam na forum to w kazdym wateczku sie odhaczylas i pozarzadzalas co mamy robic,ze jak wrocicie to kotow ma juz nie byc :twisted: a ja myslalam,ze ty jednak kochasz te koteczki :lol: :wink: ...widze,ze nie tylko Mokka jest samym zlem :twisted:...Milej zabawy i leniuchowania....nie koniecznie z koteckami :wink:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Pt lip 13, 2007 14:45

Elfrida, ja Was staram się tylko zmotywować ;)

papa, Ciocie, jedziemy już :D

Georg-inia

Post » Pon sie 06, 2007 8:00

Georg-inia :?: :1luvu: Witaj :) Już wróciliście z ranczo? Jak się miewacie?
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pon sie 06, 2007 9:37

Wrócili, wrócili, tylko jakoś pisać im się nie chce. A tu ciotki stęsknione i żadnej wiadomości! No jak tak można, co?! :placz:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pon sie 06, 2007 10:52

bechet pisze:Wrócili, wrócili, tylko jakoś pisać im się nie chce. A tu ciotki stęsknione i żadnej wiadomości! No jak tak można, co?! :placz:

eeee, bo żeby nas nie posądzano, że sobki jesteśmy, to zaczęliśmy od przeglądu i doczytywania zaprzyjaźnionych wątków :oops: :lol:

wróciliśmy, żyjemy i jesteśmy cali i zdrowi :D (przynajmniej na ciele :roll: )
Pogodę mieliśmy supcio, raz tylko nam koty zmokły i trzeba było wycierać...
Podsumowanie wakacji:
1. nowi koledzy - 1 sztuka (pingwin przyprowadzony przez Georga na kolację)
2. nowi wrogowie - 1 sztuka (ten sam pingwin co wyżej: przepędzany z wrzaskiem przez Niuńka i Klemensa)
3. obrót obróżkami elastycznymi - zgubionych - 6 sztuk, odnalezionych w krzaczorach - 5 sztuk, stan posiadania na koniec wakacji - 7 sztuk
4. myszy - złapane i zjedzonena oczach Dużych - 3 sztuki, złapane i podarowane Dużemu - 4 sztuki, porzucone koło grilla - 1 sztuka
5. polowania inne - odkryto rozrzucone pióra ptasie za domem. Ptaka od piór brak, więc zakładamy, że 1 sztuka :roll:

w ogóle było fajnie :) niestety sparing Klemens-Niuniek trwa nieustannie :( Niuniol warczy, Klemens leci do niego z pazurami, Georg przypatruje się z kąta spokojnie, do czasu, gdy sam nie odkryje Klemensa na swoich plecach :roll: TŻ mówi, że nam kota popsuli w czasie tych operacji, że oprócz płuc to mu jeszcze na pewno rozumek wycięli :roll:
Będą zdjęcia, ale dopiero jutro, pojutrze :)

Georg-inia

Post » Pon sie 06, 2007 11:03

witajcie! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia, te z natury :wink: A jak chłopaki po przyjeździe? Żegnaj zielona łąko?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon sie 06, 2007 11:06

To ja czekam z utęsknieniem na te wakacyjne zdjęcia :D
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pon sie 06, 2007 12:02

Magija pisze:witajcie! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia, te z natury :wink: A jak chłopaki po przyjeździe? Żegnaj zielona łąko?

Koty pchają się do drzwi i nie chcą wierzyć, że za nimi jest klatka schodowa, a nie zielona trawka :roll: ale jak tylko pogoda będzie to jeszcze kilka weekendów chyba się uda na ranczu spędzić :)

aaaaa, zapomniałam: mamy świerzba :twisted: przywieźliśmy sobie z wakacji na pamiątkę, a co tam :twisted:
zauważyłam już jakiś tydzień temu, ale z pełną świadomością nie męczyłam futrzaków: wakacje to wakacje, męczymy od dziś :roll:

Georg-inia

Post » Pon sie 06, 2007 18:07

Oooooo! Super, że już jesteście :) Ja nie wiem kto Wam dał tyleeeeeeeee urlopu
A tego Krówka to Georg zabrał do Łodzi ze sobą? :D :twisted:

mokkunia

Post » Pon sie 06, 2007 18:32

[quote="Georg-inia] .... ale jak tylko pogoda będzie to jeszcze kilka weekendów chyba się uda na ranczu spędzić :)[/quote]

Tylko pozazdrościć :mrgreen: My mamy tylko balkon :roll: Mały balkonik na 8 kocich ogonów i 32 kocie łapki :roll: I w dodatku cały za siatką, tak że ani kotek, ani myszka, ani ptaszek się nie przeciśnie :roll: A jeszcze czasam Duża się próbuje wcisnąć...

A rozumku Klemensika proszę sie nie czepiać :wink: Musi chłopak odreagować trudne przeżycia :D
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pon sie 06, 2007 19:40

Klemens, Ty się odmelduj jak się czujesz. Doktor Alek dziś o Ciebie pytał :)

mokkunia

Post » Pon sie 06, 2007 20:04

Georg-inia pisze:4. myszy - złapane i zjedzonena oczach Dużych - 3 sztuki, złapane i podarowane Dużemu - 4 sztuki, porzucone koło grilla - 1 sztuka

Zachciało się pieczystego :lol: I co? Upiekliście ? :lol: :lol:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

[poprzednia][następna]