Są tutaj: http://www.karusek.com.pl/index2.php (link nie bezpośredni, trzeba kliknąć KOTY, a potem TOALETY), ceny od 35 do 225 zł Ja kupiłam za ok 45 tę, która w Karusku kosztuje 35, a w sklepie kawałek dalej są te same, ale po 60
Moja (naprawde ogromna, wchodza spokojnie 2 worki Benka, wszedl by jeszcze trzeci albo czwarty) kosztowala mnie lokalnie 68zl. Duza jest w sensie szerokosci i pojemnosci dna (czesc dolna jest wysoka, ale profilowana tak, ze z przodu ma normalna wysokosc i koty nie maja problemu z wejsciem).
Oj można... Jawny rozbój cenowy wrósł już w krajobraz "naszego" handlu... Niestety... Trzeba po prostu uważać i nie dać łajdakom zarabiać nieprzyzwoicie.
No tak - ale jak się kot za wucetem intensywnie rozgląda to człowiek gorączkowo zakupi pierwszą z brzegu a potem pomstuje, że przepłacił... To pewnie i tak taniej niż pranie dywanów
moje też - ale efekt jest taki, że jak Duży się załatwia to niestety niezbyt ładnie pachnie w całym mieszkaniu i piasek po prostu jest wszędzie... dlatego postanowiliśmy qpić kuwetę zamykaną