Aleksandra59 pisze:dlaczego zastrzyków przeciw zakrzepicy Twój TZ nie robi sobie sam, to jest lepsze rozwiązanie![]()
Bo to cud, że on przy moich nie mdleje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fredziolina pisze:Iza ja od roku podaję Fredowi pastę uropet.
Zadnych sensacji, a tylko pozytwne efekty.
Fred był cewnikowany, na długotrwałej kuracji antybiotykowo-nospowej.
Od poczatku na karmie Hills s/d. Poczatkowo jednocześnie zakwaszany, potem sama karma wystarczyła. Przez m-c Fred dostwał urinal (wyciskałam kapsułke do pysia).
Fred pastę uwielbia, a karmę Hillsa s/d jadłm przez prawie przez 8 m-cy, teraz jest na c/d i 3 razy w tygodniu dostaje pastę.
Mozesz zacząć od mniejszej dawki pasty, zobaczysz czy nie bedzie sensacji żoładkowej.
Musisz mu obnizyć ph inaczej kryształy bedą sie wytrącać, stan zapalnie sie pogłebi, natomiast jego leczenie i tak zawsze trwa długo, 3 tygodnie![]()
Ja mam za sobą wielką walkę o Freda. Wyciągnełam go na prostą dopiero po 8 miesiacach.
Leczenie pęcherza wymaga czasu i cierpliwości.
izaA pisze:Aleksandra59 pisze:dlaczego zastrzyków przeciw zakrzepicy Twój TZ nie robi sobie sam, to jest lepsze rozwiązanie![]()
Bo to cud, że on przy moich nie mdlejeNo nie moze być facet idealny, co nie?
izaA pisze:Kicorek - polecam książkę o której pisałam post wyżej...naprawdę - jak będziesz gdzieś w połowie - będziesz wiedziała - dlaczego akurat Tobie ją polecam...w kontekście tego klonowania TŻ-tów...ja wypożyczyłam u siebie w bibliotece, nie musisz kupowaćJakby co - ja nie bronię klonowania charakteru - choć możnaby go trochę ulepszyć
- jakby co
fizjonomia niech pozostanie pojedyńcza, bo nam się chłopy będą mylały
izaA pisze:Kicorek - polecam książkę o której pisałam post wyżej...naprawdę - jak będziesz gdzieś w połowie - będziesz wiedziała - dlaczego akurat Tobie ją polecam...w kontekście tego klonowania TŻ-tów...ja wypożyczyłam u siebie w bibliotece, nie musisz kupowaćJakby co - ja nie bronię klonowania charakteru - choć możnaby go trochę ulepszyć
- jakby co
fizjonomia niech pozostanie pojedyńcza, bo nam się chłopy będą mylały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości