Ostatnie dwa buraski wzięła jakaś pani. Tak dzis mowiła pani ze sklepu. Byc moze to pani karmicielka. Wspominala, ze ma znajomych, ktorzy chcą wziąć 2 kotki.
Pana nadal nie moge zlapac.
to jest dobra wiadomość oby tylko te poprzednie kocinki też trafiły w dobre ręce
dzidziu zrobiłaś wszystko co możliwe, wyleczyłaś je, oswoiłaś
będą radością dla swoich opiekunów
Jestem szczęśliwa, że Ryś ma taki cudowny domek.
Mam nadzieje, że pozostałe pręguski też.
No cóż zostalam bez kociakow. Pręguski juz w domach, Pralinka pojechala dzis do nowego domku.
Ale mi smutno troche.
Pewnie znajdzie sie jakas sierotka do przytulenia
Myslisz, ze zalozyc wątek tej szykretce? Tej co zdjątko wkleiłam w wątku o kotce z Pabianic?
Warto by, bo jest sliczna i puchata, ale dzika. Muszę z Mayo o tym pogadac. Zeby pomogla mi w razie czego ją zlapac.
Poza tym tam jest problem z karmicielką, ona chyba traktuje te koty jak swoją wlasnosc. Musze skontaktowac sie z Mayo
Na pewno warto. Muszę się tylko sprężyc.
A moich kocic nie ma, poszly chyba sobie gdzies. Malpiszony jedne. One tam tylko chyba rodzic przychodzą.
Ale pewnie kręcą się w okolicy
Nie ma co się zastanawiać, trzeba próbować je łapać. Oferowałam pieniądze na kastrację i nic, talonów w dalszym ciągu nie ma, a kotki moga znów urodzić...
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Biamila, tak Pralinka ma domek. Mysle, ze dobry domek. Ja się i ciesze i troche mi smutno, bo tesknie za Pralinka. W koncu byla u mnie prawie miesiąc.
Aga wlasnie nie ma narazie talonow, a ja chcialam ochronic Twoje pieniążki. Sterylki tzn talony bedą we wrzesniu. Nie wiem czy czekac, czy juz sterylizowac. Ja sie kompletnie nie orientuje w tych kocich ciążach. Te moje kocice nie są w ciązy, narazie. Ale gdzies polazly i ich teraz nie ma, Moze poszły szukac przystojnych kocurow. Sama nie wiem.
możesz poprosić o przeniesienie tego wątku na Koty
albo jeśli kicie się pokażą można założyć im nowy wątek na razie na Kotach
i może nawet (marzy mi się) po jakimś czasie uda się znaleźć im domy