ADS pisze:Powiem tak, nie ukrywajac ale czesto moi koledzy ,,debia" z Was pieniadze" ale na Wasza prosbe niestety i to mnie wkurza, tzn ze wkurza mnie ze mozna wymyslac choroby i to mnie boli strasznie, poniewaz cierpi na tym opinia wszystkich lekarzy przez takich ,,lekarzy - naciagaczy".
generalnie nie wolno dawac sie oszukiwac. Ja jesli czegos nie wiem odsylam do kolegi/kolezanki ktorzy sie na tym znaja a nie wymyslam, a co do sterydow przy biegunce...hmmmm okja bym nie podal, inni podaja. Nie moge wywierac wplywu, jestem wszakze chirurgiem nie internista
(wytłuszczenie moje)
I właśnie, żeby nie dać się oszukać, trzeba zbierać informacje z różnych źródeł - np. z forum, od ludzi, którzy mieli zwierzaki z podobnymi objawami choroby. Zebranie takich informacji pozwala potem coś wetowi zasugerować i często pozwala uniknąć faszerowania zwierzaka lekami w ciemno, co niestety weci nader często robią

Powiem Ci tak - niech weci zaczną rzetelnie wykonywać swoją pracę, a zniknie szukanie właściwych diagnoz za pomocą sugestii zbieranych z forum, a na forum zaczną dominować wątki "wsparcia" dla osób posiadających zwierzę z konkretnymi, dobrze zdiagnozowanymi schorzeniami.