Muśka w nowym domku.Życzenia od i dla Pani Bogusi!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 29, 2007 21:13

mysle, ze w tym ogloszeniu warto wstawic nowe zdjecia Muśki. Szczegolnie jej portret - jest cudny CUDNY C U D N Y, trudno od niego oderwac oczy :love:

Na pierwszej stronie pewnie tez warto dodac wiecej zdjec -- jezeli ktos czyta watek to zaczyna od pierwszej strony i czesto nie dochodzi dalej.

Jesli chodzi o list do Jet -- tez uwazam, ze to genialny pomysl. Dla firmy koszt prawie zaden, a dobrze dziala na wizerunek i morale pracownikow -- szczegolnie, jezeli sie powiedzie... dzieki temu firma moglaby zabiegac o to by w jakiejs lokalnej gazecie opisac, ze pracownicy Jet uratowali Muśkę. Mysle, ze ilosc podpisow jest tutaj mniej wazna niz to, by list szybko zostal wyslany... no i trzeba miec troche szczescia by szybko zostal odebrany i rozpatrzony... :?
Ale oczywiscie, ja sie podpisuje!

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Nie lip 29, 2007 21:18

Uwaga! :regulamin:
Podpisy pod apelem przygotowywanym przez Bungo do wszystkich stacji Jet w Polsce zbieramy do wtorku rano wysyłając do Bungo na pw :imię, nazwisko i miasto. Bardzo wszystkich prosimy o nadsyłanie danych!
Ze względu na wielką akcję skierowaną do sieci Jet, zmieniamy imię Mamuśki na Jetta, proszę o zmianę, lub dopisanie imienia Jetta we wszystkich ogłoszeniach.
Dla nas oczywiście ona Mamuśka lub Muśka, ale niech już może będzie Jetta, tak pomyślałyśmy z Bungo.
Wojtku, Bungo dokładnie przejrzy ulotkę, którą przygotowywaliśmy i gdyby uznała za stosowne drobne zmiany w związku z tekstem do sieci Jet, bardzo proszę, żebyś uwzglednił sugestie, Bungo się z Tobą skontaktuje, i pomógł Jej w przygotowaniu PDF.
Teraz odnośnie wszystkich apeli o pomoc z określeniem czasu do 4-go sierpnia. Jak wieść radosna niesie od rana, nie mamy już tak restrykcyjnego czasu, Jadzia Jettę otoczy opieką jeszcze chwilę, ale naszym zadaniem i wielką nadzieją jest, aby chwila ta , choć piękna, nie trwała zbyt długo.
CZyli po pierwsze- na cito- wysyłamy pw do Bungo!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Nie lip 29, 2007 21:20

dziewczyny w pierwszym poście musi być informacja że zbieramy podpisy i do kogo wysyłać nasze dane
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie lip 29, 2007 21:20

Wysyłam. I trzymam kciuki.
Obrazek

Colas

Od: Śro lip 20, 2005 8:24

Post » Nie lip 29, 2007 21:23

wysłałam i też trzymam kciuki
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lip 29, 2007 21:26

ja też już wysłałam do Bungo moje dane na pw

podpiszcie apel do stacji Jet - pomóżcie znaleźć dom dla kotki
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Nie lip 29, 2007 21:26

wibryska pisze:dziewczyny w pierwszym poście musi być informacja że zbieramy podpisy i do kogo wysyłać nasze dane

W pierwszym poście wątku? Jeżeli tak, zaraz dopiszę!
Obrazek

czitka

Post » Nie lip 29, 2007 21:33

tak, w pierwszym poście watku i warto tam wkleić też treść apelu i te najnowsze zdjęcia Jetty
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Nie lip 29, 2007 21:38

Wysłałam.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Nie lip 29, 2007 21:39

Ponieważ jest to wątek czitki, nie będę mogła zmieniać postów, więc na pierwszej zgłoszonych podpisów nie umieszczę, podobnie jak tekstu apelu.
Na razie mamy podpisy:
Bungo
Czitka
Graszka gn
Colas
Wibryska
Femka
Nordtjerna
TŻ Nordstjerny
Lisabeth
Wojtek
Matahari
SkanskaNH
Varulv
Boni Ula
Karotka
JoasiaS
Beatka
Patr77
Fredziolina
Ewa74
Agn
TŻ Agn
Przyjaciółka Agn
Bromba
Thorrkat
Jopop
Mama Jopop
Babcia Jopop
Beata111
Pako
Myszeńk@
Sibia
Anka
Espana
Gutek
Progect
Xandra
Blond Tornado
Mama Blond Tornado
Collie78
Amidalka
Filemonka

Dzięki!
Priv do Wojtka z sugestiami wysłany.
Czitka, kopiuj nicki podpisujących się i dawaj na pierwszą stronę, no i może tekst apelu też. I wytłuść, powiększ i daj w kolorze to, co dopisałaś dziś, bo ginie w całości.
I zrób to samo na kociarni, łącznie ze zmianą tytułu - niektórzy tylko tam zaglądają.
A tu już nowa wersja ogłoszenia od Wojtka-Błyskawicy

http://strony.aster.pl/hera/kotka7.pdf

Moim zdaniem, zdjęcia powinny zostać te same. Laik może przestraszyć sie kaftanika no i kociaków, że tez do zabrania
Ostatnio edytowano Pon lip 30, 2007 21:24 przez Bungo, łącznie edytowano 17 razy

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie lip 29, 2007 21:48

melduję wysłanie około 350 emalii. Wprawdzie głównie do Łodzi, ale zaznaczyłam, że transport to bułka z masłem dla forumowiczów (w wiadomości ujęłam to bardziej literacko :D ).

właśnie zaczęły przychodzić pierwsze potwierdzenia otwarcia moich emalii :twisted:
Ostatnio edytowano Nie lip 29, 2007 21:49 przez Femka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 29, 2007 21:49

Na pierwszej stronie informacja na dole dopisana!
Mniej więcej za godzinę uaktualnię fotki, zaraz poproszę Fredziolinę, aby je do mnie wysłała, inaczej nie potrafię :(
Jadziu, jeżeli tu kukniesz, wyślij mi proszę te fotki najnowsze, cudne takie, postaram się je wstawić do pierwszego postu.
Wszystkim dzięki za wszystko!
Obrazek

czitka

Post » Nie lip 29, 2007 21:53

Femka pisze:melduję wysłanie około 350 emalii. Wprawdzie głównie do Łodzi, ale zaznaczyłam, że transport to bułka z masłem dla forumowiczów (w wiadomości ujęłam to bardziej literacko :D ).

właśnie zaczęły przychodzić pierwsze potwierdzenia otwarcia moich emalii :twisted:

Femka 8O :strach: :love:
Obrazek

czitka

Post » Nie lip 29, 2007 21:56

czitka pisze:
Femka pisze:melduję wysłanie około 350 emalii. Wprawdzie głównie do Łodzi, ale zaznaczyłam, że transport to bułka z masłem dla forumowiczów (w wiadomości ujęłam to bardziej literacko :D ).

Femka 8O :strach: :love:

czitka, to nie był żaden wyczyn, pojechałam automatycznie po mojej książce adresowej. Najwyżej pójdę siedzieć za jakiś spam :D ale wtedy z Mamuśką :D
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 29, 2007 22:04

uaktualniłam informacje na wątku fundacji Niechciane i Zapomniane
graszka_gn - dziękuję za obecność na wątku i wpisywanie nowych wiadomości
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]