wibryska pisze:my z Tomkiem myślimy że kota Cię wybrała
tym bardziej że już pokochała psa
Swiete slowa!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
może jak ją przygarniesz - odnajdzie się Asche i będziesz miała dwa koty + psa![]()
Dorota pisze:wibryska pisze:my z Tomkiem myślimy że kota Cię wybrała
Swiete slowa!
wibryska pisze:warto popytać czy ma właściciela - wielu ludzi szczególnie w lecie wypuszcza koty na całe dnie
jeśli jest bezdomna warto pomyśleć nad sterylizacją i to jak najszybciej
Aia pisze:(...)
w tym roku Lila nie miała potomstwa
- kiedyś jak będzie okazja zapytam sie Tą główną Karmicielkę o Lile i CzarnąDziką - dowiedziałam sie już z forum o groźbie chorób...
*anika* pisze:Aia pisze:(...)
w tym roku Lila nie miała potomstwa
- kiedyś jak będzie okazja zapytam sie Tą główną Karmicielkę o Lile i CzarnąDziką - dowiedziałam sie już z forum o groźbie chorób...
a może warto ją jednak ciachnąć? skoro oswojona, to nie będzie problemu
w Warszawie można bardzo łatwo załatwić bezpłatną sterylkę (mogę się tym zająć)
jeśli byś nie znalazła czasu na przewiezienie jej do lecznicy, to do 3 sierpnia i od drugiej połowy sierpnia mogłabym pomóc
na 90% też przetrzymają w lecznicy te parę dni...
*anika* pisze:byle o jakiejś sensownej godzinie
a co do transportu - ja tylko autobusem, ale myślę, że nie trudno załatwić cokolwiek innego![]()
(mogę zapytać panią karmicielkę, a nawet dwie, może ktoś z forum akurat będzie miał czas...)
lecznica (na ursynowie), w której ja kastrowałam kilka dzikich kotek zawsze mi je przetrzymywała przez kilka dni po zabiegu - za darmo, oczywiście(na koszt Azylu w Falenicy wszystko
)
wibryska pisze:Aia, to dobry pomysł z blogiem
no cieszę się, że anika chce Ci pomóc z Lilą (piękne imię)
varulv pisze:Co dzisiaj u Ciebie slychac Aiu?
Jak poszla wyprawa po jedzenie?![]()
Moje ogony siedza wlasnie na parapecie. Ale nie wygrzewaja sie na sloncu bo znow pochmurnona zmiane patrze sie za okno, na mnie i na siebie
i przesylaja Asche'owi cieple mysli!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, northh, sylwiah28 i 254 gości