Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Aniu, nie zazdroszczę Ci stresu i strachu, jaki przeżyłaś.Na szczęście skończyło się tylko na tym.
Kocinka dzielna![]()
Pozostaje dalej trzymać kciuki i słać do Was ciepłe myśli. Trzymam razem z moimi potfoooorami
Anka pisze:Femka pisze:Aniu, nie zazdroszczę Ci stresu i strachu, jaki przeżyłaś.Na szczęście skończyło się tylko na tym.
Kocinka dzielna![]()
Pozostaje dalej trzymać kciuki i słać do Was ciepłe myśli. Trzymam razem z moimi potfoooorami
Fakt, dzielna. A nawet to jeszcze mało powiedziane. Tosia po prostu budzi podziw swoją cierpliwością. Jak już ma zupełnie dosyć grzebania przy jej łapce, to cichutko powarkuje i tylko tyle. Żadnych łapoczynów, rzucania sie z zębami itd. Po prostu kot - anioł
Anka pisze:To tylko tymczasowa Tosia taka jest. Reszta... reszta jest milczeniem![]()
W każdym razie pazurków nie obcinam jako że jestem sama, nie ma kto przytrzymać, a śmiercią męczeńską paść jeszcze nie chcę. W gabinecie sławna jest moja Szarota - sława płynie stąd, że pamiętają ją m.in z takich dokonań jak:
- dziki ryk przy USG połączony z rzucaniem się (w końcu potrzebny był głupi jasio)
- wycie jakby kota obdzierano ze skóry już przy pierwszym dotyku weta
- zdzieranie z siebie po sterylce wszelkich kaftanów, kołnierzy itd
- wyprucie sobie szwów z brzucha
- hiper akcje przy pobieraniu krwi
To tylko tak z grubsza
gisha pisze:Aniu, przede wszystkim spóznione Zyczenia Imieninowe, zeby wszystkie zwierzaki byly zdrowe, a Ty najzdrowsza,żebys dalej z takim poświeceniem mogla sie nimi opiekowac!!!!
Za koteczkę mocno zaciskam kciuki!
gisha pisze:Aniu, przede wszystkim spóznione Zyczenia Imieninowe (...)
varulv pisze:gisha pisze:Aniu, przede wszystkim spóznione Zyczenia Imieninowe (...)
Oj!Faktycznie... Sama mialam imieniny, wiec jak moglam zapomniec
![]()
Wszystkiego NAJwspanialszego i Tosi zdrowiejacej w ekspresowym tempie!
Fantastycznie, ze Tosia jest dzielna i czekamy co sie pojawi na bazarku
Anka pisze:Ooo, to też wszystkiego najlepszego wiernej czytelniczce naszego wątku![]()
Anka pisze:Co do zdrowienia Tosi, to właśnie potrzebne są kciuki. Nie wiadomo na 100% czy ta odłamana część naprawdę przyrośnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 340 gości