Moderator: Estraven
Matahari pisze:żadnego szacunku do starszych i większych...
Matahari pisze:żadnego szacunku do starszych i większych...
i zazdrosna jestem... to oprychałam towarzystwo... i Ruda wtedy to do mnie powiedziała... i jeszcze trochę, ale zwiałam i nie słuchałam... a te srajdki mimo, że na nie wrzeszczę, to nic sobie z tego nie robią...
najmniejsza przyszła pierwsza... najbardziej głodna jak zawsze... ona jest coraz większa... ciekawe kiedy znowu Ruda ją zważy... i co wtedy będzie gadać...
a pokój Młodego to zamkniety odkąd srajdki biegają po całym domu... a tam tak super się spało...
i tylko patrzyłam jak tu się wyrwać... zwiałam w końcu, ale Ruda mnie złapała i znowu obca Duża mnie głaskała...
ale nie powiem... miłe to było...
pełnojajecznym
... nie wiem co prawda co to znaczy, ale profilaktycznie to ja się boję...
Ruda jeszcze powiedziała, że już niedługo będzie miał te jajka - tak to chyba nazwała... kocieeeee... ja nie wiem o czym Ruda mówi, ale to jakoś dziwnie brzmi dla mnie... ale wiecie... kot siedział grzecznie u Rudej na ręku... i słyszałam jak Ruda do niego mówiła, że niedługo będzie z nami się bawił...
Ruda siedzi i burczy pod nosem, że ma dość dzieci, psów i kotów... no dzieci i psów to rozumiem... ale KOTÓW???
chyba trzeba się bać...
nie wiem co dzisiaj jest z Rudą... może potem sama mi powie... teraz lepiej się schowam...
bedzie nasz...
ale wiecie... siedział u Rudej na ręku i wołał... ani ciut ciut nie prychał... tylko tak miło do nas gadał i mruczał...
nie wiem co to znaczy... i boję się...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 232 gości