Dorota pisze:Moze tez produkowac pienia anielskie
Zwłaszcza jak pijawka podgryzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Moze tez produkowac pienia anielskie
ewa74 pisze:Jako członkini Koła Gospodyń Wiejsko-Miejskich im. Kociamy zgłaszam wniosek, żeby obywatelka Kociama CODZIENNIE WIECZOREM zdawała raporty bieżące. W przeciwnym razie Koło Gospodyń ( w dalszej części zwane KGW-M im. K.) zbiorowo zejdzie a zawał.
ewa74 pisze:
Jako członkini Koła Gospodyń Wiejsko-Miejskich im. Kociamy zgłaszam wniosek, żeby obywatelka Kociama CODZIENNIE WIECZOREM zdawała raporty bieżące. W przeciwnym razie Koło Gospodyń ( w dalszej części zwane KGW-M im. K.) zbiorowo zejdzie a zawał.
Uwielbiam śpiewać tylko Łatek nie lubi gdy spiewam,pewnie mysli że płaczę albo co bo przybiega zaraz i drze pychol na cały regulator
Na Białolicego sie dzisiaj wnerwiłam wskoczył na parapet kuchennego okna i łasił sie do szyby ja oczywiście z radochą na gebie otwarłam okno żeby Go pogłaskać a tu Białolicy odwrócił sie doopskiem w moja strone pokazujac jajka z czarna plamka i srrrrru poczęstował moja facjatę moczem
Kurde co mam zrobić?kartaczem mordę wyszorować
Agnieszka- pisze:
a co do spiewania, to tez lubie ale srednio umiem, ale nic to, moge w drugim glosie spiewac...huhu, juz to widze, jak idziemy przez lasy i pola i spiewamy na glosymoze sasiad wyleci w pole, jak mnie uslyszy...a moze wyprowadzimy go niczem te rusalki zwodnice na bagno, masz tam jakie w okolicy..??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, magnolia.bb i 66 gości