Było: błagam o pomoc dla kotki, Sernik w nowym domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 25, 2007 18:42

Tutaj też widać jaka jest dłuuuuuga :) Obrazek

Dzisiaj pogoda smętna więc PłucoSerce śpi.... To znaczy miziać się, przytulać i mruczeć trochę Jej się chce ale tak z zamkniętymi oczami..... Bo po co się budzić na zapas..... A tak to ciotka pochucha ciepełkiem w szyjkę a to jest takie fajne :lol: Oj przylepa to z Niej jest niepojęta :) I żarłok :) Ale w końcu nie mogła jeść przez trzy dni- teraz musi szybko odrobić :) Za to wodę należy czym prędzej zakopać.....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Śro lip 25, 2007 22:18

Kicia znalazła domek tymczasowy, bardzo tymczasowy u Slonko, bardzo Ci dziękuję.
Może tam mieszkać do 11 sierpnia, do tego czasu mała musi znaleźć dom stały lub kolejny tymczasowy.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw lip 26, 2007 6:17

Oj Iwciu...... No jak ja mogłam PłucoSerce po operacji zostawić samo w lecznicy..... Ona ma ogon naszego Krokera :evil: Może uda się jakoś go odzyskać :wink: Chociaż ja strasznie lubię Krokera bez ogona..... Domek jest faktycznie bardzo tymczasowy- potem wyjeżdżamy.....

Za to mam kilka zdjęć z wieczornego maltretowania myszki

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Pt lip 27, 2007 11:58

zadjęcia nie działają.. Wiecie co, warto zmienić tytuł. tu wiele osób ma fijoła na punkcie orientów i orientopodobnych, a kicia ma taką sylwetke i mordkę też. W tytule trzeba napisać, że o orientalnej urodzie, co taką ma, piekna jest. a orienty szybko domki znajdują..
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Pt lip 27, 2007 12:17

mnie też fotki nie działają :(
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lip 27, 2007 17:46

Najciekawsze, że mnie też nie działają..... A tak się cieszyłam- zamiast wklejać godzinami w imageshacku wrzuciłam na upload.miau- szło jak burza.... Szkoda tylko, że ich teraz nie ma :evil: Spróbuję zatem tradycyjnego ślęczenia :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

I jeszcze dzisiejsze :)

Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Mam nadzieję, że teraz się wszystko pięknie pokaże- orientka jest przepiękna :) I jak widać- już na wolności :)

Slonko_Łódź

Post » Pt lip 27, 2007 18:18

ale ma śliczny ten piegowaty kinolek :D przesłodka jest i naprawdę piękna.. mocno trzymam kciuki za nowy dom!! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Pt lip 27, 2007 18:35

Piękna jest niesamowicie :) Ale moje staruchy rezydentne mają Jej już kompletnie dosyć- żadnego respektu- warczą na nią, syczą, chuchają, nawet łapą pacną a PłucoSernik i tak uważa to za świetną zabawę i się do nich śmieje i gania ich i zaczepia :) Już nie wiedzą gdzie się chować :) Całe popołudnie wariuje, biega, skacze- jak to zwykle robią koty po ciężkiej operacji przepukliny urazowej z wytrzewieniem i odmy z trzema warstwami szwów na rozciętym brzuchu :evil: :lol: :lol: Od samego patrzenia na Nią czuję się zmęczona..... Jak ktoś ma w domu stagnację, spokój, nudę i chce to zmienić- wystarczy jedno słowo i jadę :))))

Slonko_Łódź

Post » Pt lip 27, 2007 19:40

ależ ona śliczna :):) :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Origo

Od: Czw cze 14, 2007 9:28

Post » Pt lip 27, 2007 22:44

Słonko błagam zmień Jej imię !!!
Fotki cudne :D :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob lip 28, 2007 5:48

Zdjęcia panienki cudowne, po prostu sam miód dziewczynka :D
domki powinny bić się o nią :D

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie lip 29, 2007 9:36

zosia&ziemowit pisze:Słonko błagam zmień Jej imię !!!

Też już myślałam o zmianie na PłucoSernik :roll: W zasadzie już na Nią wołamy w domu Sernik......

I błagam domki- WEźCIE ODE MNIE TEGO SZKODNIKA :crying: Ona cały dzień (i noc :evil: ) biega, skacze, zaczepia wszystkich, wskakuje gdzieś i nie może zeskoczyć, zaczepia się bandażem o drucik i nie może się odczepić, wariuje, dokazuje, maltretuje myszki, piłki, drapie na drapaku- OBłęD..... A potem nagle gdzieś się na chwilę zatrzyma, klapnie tyłeczkiem, potoczy wzrokiem błędnym po okolicy i odpada..... I śpi wtedy jak aniołeczek słodki.... Minka niewinna, łapeczki wyciągnięta, noseczek całuśny.....

Fazy odpadania:

Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Efekt końcowy- ANIOŁEK ;)

Obrazek ObrazekObrazekObrazekObrazek

A jeszcze przedwczoraj bez klosza :)

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

PłucoSernik była wczoraj na wizycie kontrolnej u "dr Ewy na urlopie"- lekarz prowadzący pochwalił Szkodnika, odmy nie ma, rana się zrasta. W czwartek (jak Szkodnik nic nie wypruje sobie po drodze albo któryś z molestowanych 24/7 rezydentów Jej nie wypruje :evil: ) zdejmujemy szwy :lol: I PłucoSernik oprócz ogolonego boku i kilku śladów po szyciu będzie CAłA DOBRA i gotowa do odbioru :lol: :lol: :lol:

KOMU SZKODNIKA, KOMU? :lol:

Slonko_Łódź

Post » Nie lip 29, 2007 10:42

Piękny ,szkodnikowaty Sernik szuka domku :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie lip 29, 2007 15:49

Cheesecake jest niezłe :lol: A sernik w domu zawsze się przyda 8)
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Nie lip 29, 2007 16:40

Sernik :lol: :lol: :lol: :lol:
Chociaz ona bardziej jak jajko sadzone wyglada...Takie fajne zolte plamki na bialym....
Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

[poprzednia][następna]