pixie65 pisze:Ziemowit...a nie dałoby się kiedyś...przy okazji...wkleić kilku starych fotek do wątku Dzidzi, bo tamte zjadło....
A jak ja sobie ściągnęłam na dysk wszystkie zdjęcia Dzidziulca z wątku to Ziemowit się śmiał ze mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:Ziemowit...a nie dałoby się kiedyś...przy okazji...wkleić kilku starych fotek do wątku Dzidzi, bo tamte zjadło....
Slonko_Łódź pisze: A jak ja sobie ściągnęłam na dysk wszystkie zdjęcia Dzidziulca z wątku ..
pixie65 pisze:Słonko...![]()
![]()
Koffana jesteś....
caty pisze:Zaczynał się kolejny dzień….
Trawy wyprostowały się a ja rozwinąłem skrzydła, bo przez moment wydawało mi się, że ktoś idzie powoli skrajem Mostu.
Trzy poruszenia skrzydłami i już tam byłem.
Była srebrno - szara i zmęczona – nic dziwnego, przejść cały Most to nie lada wyczyn dla niedużej kotki. Zatrzymała się na skraju Mostu i spojrzała za siebie.
- Wiesz – powiedziała patrząc na mnie poważnymi oczyma dorosłej kotki – dobrze, że zostali im jeszcze inni do kochania….
Schyliłem się i wziąłem ją na ręce. Jej serce biło nierówno, jak pęknięty dzwoneczek. Przeniosłem ją przez ostatni odcinek Mostu, a kiedy stanęła na łące spojrzała na mnie zdziwiona .
- Mogę biegać …- powiedziała.
Skinąłem głową.
- Jasne, że możesz – powiedział kot wysuwając pysk spomiędzy liści. – ale jeżeli lubisz wytarzać się w kocimiętce, to nie znajdziesz jej tutaj.
Nie słuchała, wpatrzona w splątane trawy.
- Takie same jak tam – szepnęła.
- Co „ takie same ” ? – spytał kot i przysunął swój pysk do jej pyszczka.
- Robaczki – powiedziała.
Kot potrząsnął głową.
- To dobre dla dzieci – powiedział, ale kątem oka zauważyłem, jak machnął łapą w powietrzu, zupełnie jakby chciał coś złowić.
Pobiegła przez łąkę radosna i szczęśliwa.
- Wracając do umierania – odezwał się nieoczekiwanie kot – jak widzisz, czasami daje nam zupełnie nowe możliwości...
I odszedł. Wstrętny sierściuch, domorosły filozof, zawsze wiedział, jak zabić mi klina.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, label3, puszatek i 132 gości