Moderator: Moderatorzy
sibia pisze:Jak się jest babcią, to ma się prawo do sklerozy.
redaf pisze:sibia pisze:Jak się jest babcią, to ma się prawo do sklerozy.
Ale się nie ma Jurnego Jarego.
Ani gumy do uciesznych numerków
Kicorek pisze:To mnie nie pociesza, bo Chmielewskie mi uciekły
redaf pisze:moś pisze:za JJ massive w obronie godności samego fanta - daje 2 zl
Za późno!![]()
Mój ci on jest!
Zaraz mu białą nawiązkę (albo wór po kartoflu) na łeb zarzucę, wysmaruję massivem i zacznę do podłych posług używać
A w ogóle ja też za niego 2 złocisze dawałam!
redaf pisze:moś pisze:za JJ massive w obronie godności samego fanta - daje 2 zl
Za późno!![]()
Mój ci on jest!
Zaraz mu białą nawiązkę (albo wór po kartoflu) na łeb zarzucę, wysmaruję massivem i zacznę do podłych posług używać
varia pisze:redaf pisze:moś pisze:za JJ massive w obronie godności samego fanta - daje 2 zl
Za późno!![]()
Mój ci on jest!
Będę mogła popatrzeć?
moś pisze:varia pisze:redaf pisze:moś pisze:za JJ massive w obronie godności samego fanta - daje 2 zl
Za późno!![]()
Mój ci on jest!
Będę mogła popatrzeć?
Podgladaczka, fuj
varia pisze:moś pisze:varia pisze:redaf pisze:moś pisze:za JJ massive w obronie godności samego fanta - daje 2 zl
Za późno!![]()
Mój ci on jest!
Będę mogła popatrzeć?
Podgladaczka, fuj
Widz![]()
Jakbym chciała podglądać, to bym nie pytała o zgodę.
moś pisze:varia pisze:moś pisze:varia pisze:redaf pisze:moś pisze:za JJ massive w obronie godności samego fanta - daje 2 zl
Za późno!![]()
Mój ci on jest!
Będę mogła popatrzeć?
Podgladaczka, fuj
Widz![]()
Jakbym chciała podglądać, to bym nie pytała o zgodę.
Myslisz ze readaf zrobi z tego sztuke? hm...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości