Co mam zrobić, żebyś mnie pokochał? CHARLOTTE MA DOMEK STAŁY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 23, 2007 7:54

Dzisiaj upragniony poniedziałek!
I co u Szarloci? Już na salonach?
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pon lip 23, 2007 11:04

Byłysmy na testach...niestety wynik nie jest jednoznaczny. Pojawila sie słabiutka pól kropeczki na białaczkę. Wet powiedział, że to może dlatego, że miała gdzieś kontakt z chorym kotem albo szczepionym co wcale nie oznacza, że musi być chora...Testy zostaną powtorzone za min. 10 dni...

Matahari smutna, ale ja jestem pozytywnej mysli.

Potrzebujemy forumowych kciuków...

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pon lip 23, 2007 14:04

a ja mysle ze gdyby byla chora to nie byloby to tylko pol kropeczki...ale tak sobie mysle- ona jesli miala faktycznie sterylke...to moze i ona byla szczepiona na bialaczke?

ja mysle ze to mogl byc czyjs kotek...
Ostatnio edytowano Pon lip 23, 2007 14:04 przez Etka, łącznie edytowano 1 raz

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon lip 23, 2007 14:04

Kciuki się meldują :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Patr77

Od: Wto wrz 12, 2006 0:05

Post » Pon lip 23, 2007 14:05

i ja oczywiscie tez trzymam kciuki!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon lip 23, 2007 15:03

Biedna Szarlocia :(
:ok: za wyniki! Mam nadzieję, że to fałszywy alarm!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pon lip 23, 2007 15:34

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Pon lip 23, 2007 20:15

smutna, bo nie mogę dotrzymać obietnicy danej Szarloci i wypuścić jej dziś... zaraz do niej pędzę... :?

powiem tak... jestem przekonana, ze to fałszywy alarm... wet pytał, czy koteczka miała kontakt z chorym kotem lub szczepionym... nie umiałyśmy odpowiedzieć na to pytanie... w trakcie rozmowy telefonicznej z Etką dowiedziałam się, że Elfrida ma koteczka po przebytej chorobie... Elfrida wysyłam PW...

tak więc Szarlocia dalej w izolatce jeszcze na 10 dni i powtórka testu...
kciuki forumowe działają cuda, jak mówi Tiris... więc trzymajcie je za Szarotkę... a ja zastanawiam się nad przenosinami do łazienki...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pon lip 23, 2007 20:51

Wlasnie rozmawialam z Matahari....u mnie Szarlocia byla jakies pol godz. na wolnosci i kontakt miala tylko z Maciusiem,ktory jest jak lep na muchy i przykleja sie do kazdego Ogona :wink: .Pozostale towarzystwo tylko obserwowalo a jak ktorys chcial sie zblizyc,to zostal ofukany :lol: .Lemus jest kotkiem pobialaczkowym ale z nim nie miala zadnego kontaktu.Kazdy Kocio reaguje inaczej na stres a Szarloci na pewno w ostatnim czasie go nie brakowalo,a to przeciez jeden z glownych czynnikow :( .Chyba nie ma sie co martwic,bo test nie byl jednoznaczny i nastepny na pewno bedzie juz dobry :ok: :ok: :ok:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Wto lip 24, 2007 8:40

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Fr-ida

Od: Śro maja 23, 2007 20:12

Post » Wto lip 24, 2007 16:57

Kciuki są :ok: :ok: :ok:

Patr77

Od: Wto wrz 12, 2006 0:05

Post » Wto lip 24, 2007 18:23

Szarlotka się przeprowadziła... z łazienki poszła do pokoju syna, który jest zamknięty z powodu maluchów... trochę z konieczności... miałam awarię kanalizy dziś i hydraulik prezpychał w łazience, wiec musiałam Szarlotkę przenieść na ten czas... i zdecydowałam, że zostanie w pokoju syna... już go zwiedziła, nawet wyżyny na meblościance i zajęła dla siebie fotel... ma znacznie więcej miejsca... :lol: :lol: :lol: chociaż tak będzie jej trochę lepiej...

łazienka może być potrzebna... 8O

sesje zdjeciowe trwają... niedługo nowe foty... :lol:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Wto lip 24, 2007 18:41

Szarlociu gratuluje powiekszenia powierzchni zyciowej :D
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto lip 24, 2007 19:25

No i co z tymi zdjęciami? :wink:
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Wto lip 24, 2007 19:40

zdjęcia będa...ale jakos po dkoniec tygodnia...normalnie sie nie wyrabiamy...fizycznie zwłaszcza...

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

[poprzednia][następna]