Kicorek pisze:Ty wyrabiasz kondycję, a one mają radochę - same korzyścikasia essen pisze:Kicorek pisze:Czyli dobrze jest
no nie wiem...teraz musze dwa koty na klatce gonic![]()
no fakt,,,z tej strony na to nie patrzyłam
Moderator: Estraven
Kicorek pisze:Ty wyrabiasz kondycję, a one mają radochę - same korzyścikasia essen pisze:Kicorek pisze:Czyli dobrze jest
no nie wiem...teraz musze dwa koty na klatce gonic![]()
czarna.wdowa pisze:trzymam kciuki za diagnozę lekarza zgodną z Twoimi oczekiwaniami![]()

kasia essen pisze:nie wiem czy mam płakac czy sie smiac.Własnie dzwonila moja rodzicielka,spytac czy wszystko u nas ok,,tydzien przed slubem.Jak sie poskarzyłam ze fajnie ze sie oddzywa jak juz wszystko jest gotowe to powiedziala ze ja mam zawsze pretensjea najlepsze bylo gdy zapytali czy na granicy wystarcza dowody,myslalam wiec ze przyjada na slub,ale jak sie okazalo chca zrobic mojej siostrze niespodzianke i zabrac ja do zoo gdzie s pod Berlin..no nic.Ja nie umiem z nia normalnie rozmawiac,jest we mnie tyle zalu i złosci ze chyba bedzie lepiej jak nie bede z nia rozmawiala bo od razu sie we mnie burzy
nie przyjada bo trzeba opony wymienic w aucie,ale do zoo pojada ..ahh szkoda gadac
Nie wiem czy z nerwow ale co 2 minuty laze do lazienki tak mnie brzuch boli![]()
![]()

czarna.wdowa pisze:przyznam się że myślałam że mówisz o wizycie u innego specjalisty![]()
![]()
Myśle że to nerwy i jeszcze raz nerwy, ślub w połączeniu z kochaną rodzinką robi swoje - kup sobie coś na uspokojenie może jakieś łagodne tabletki ziołowe

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 43 gości