Layla i Gryfin -diabełek i aniołek.W super domu u Doruniad:D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 17, 2007 11:56

mokkunia pisze:
Kicorek pisze:Dzieciaki cudownie trafiły, nie ma co ryczeć ;)

Niby nie ma ale... :placz:
W domu cisza, spokój, wszyscy śpią. Bunia w budce w drapaku 8O Shibasek u mnie na biurku 8O Leoś na podłodze pod oknem balkonowym 8O
Nie poznaję swoich kotów.
Ciekawe co robią Słodziaki :placz:

Mokka za cicho jest, nie? Syndrom braku trąby powietrznej się kłania :twisted:
A dla skarbów powodzenia, są bardzo kochane, ja myslę, że Krowa pokaże swe prawdziwe oblicze małego cyborga na najwyzszych obrotach
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto lip 17, 2007 12:17

Obrazek

Polujemy na gołębie na dachu

Doruniad

Od: Wto mar 27, 2007 18:59

Post » Wto lip 17, 2007 12:24

Doruniad pisze:Obrazek

Polujemy na gołębie na dachu

:love: :love: :love:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lip 17, 2007 16:25

Syndrom braku trąby powietrznej - super tekst :ryk:

Doruniad, podmieniłaś koty! Gryfik prawie nigdy nie spał z nami. On wolał drapak, czy legowiska. Layla tak jak piszesz spała na nogach :)
Cudne foto Słodziaków :1luvu: Jak to dziwnie oglądać ich tylko na foto...
I z tymi apetytami to widzę na odwrót u nich. Layla zawsze żarła jak dziki głodzony kot, a Gryfik poskubał odchodził, przychodził znowu, podchrupywał suche.
Spróbuj dać Słodziakom surową pierś z kurczaka albo wołowinkę - zobaczysz Lalkę w akcji :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto lip 17, 2007 22:35

Mokkunia, Gryfik je za 3 koty co się da, dziś w nocy wyjadł miseczkę suchego Hill'sa, w ciągu dnia pierwszy jak tylko szykuję jedzonko, dopiero kolacyjka była dla Layli dobrym posiłkiem zjadła naprawdę sporo, ona chyba bardziej przezywa zmianę. Gryfik pełen luzik. Wszystko ląduje do kuwetki, ni ema problemu z pomyłkami, w mieszkaniu sa dwie kuwetki, ale jednej strzeże Caryca Mrauka
A tak po za wszystkim to słodziaki sa przekochane, to pierwsze nasze koty w takim wieku, są przecudne :love: Dziękujemy :!: :!:

Doruniad

Post » Śro lip 18, 2007 18:03

Doruniad, co myślisz o tym, żeby ten wątek zamknąć? A o Layli i Gryfiku pisałabyś już w Waszym wątku? :) Bo chyba ciężko będzie prowadzić dwa na raz :D wiem coś o tym :)

mokkunia

Post » Śro lip 18, 2007 20:54

mokkunia pisze:Doruniad, co myślisz o tym, żeby ten wątek zamknąć? A o Layli i Gryfiku pisałabyś już w Waszym wątku? :) Bo chyba ciężko będzie prowadzić dwa na raz :D wiem coś o tym :)

Właściwie powinnam kopiować z jednego wątku do drugiego :roll:

Doruniad

Post » Śro lip 18, 2007 21:32

Doruniad pisze:
mokkunia pisze:Doruniad, co myślisz o tym, żeby ten wątek zamknąć? A o Layli i Gryfiku pisałabyś już w Waszym wątku? :) Bo chyba ciężko będzie prowadzić dwa na raz :D wiem coś o tym :)

Właściwie powinnam kopiować z jednego wątku do drugiego :roll:

W takim razie ogłaszam wszystkim, że od dziś Layla i Gryfik zapraszają do swojego wątku prowadzonego przez swoją Dużą :D:D:D:D:D:D
:arrow: Rudzik ['], Zośka, Mrauka i słodziaki Layla i Gryfik

mokkunia

[poprzednia]